2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایییین

82 بازدید | 9 پست

بچها بعضی وقتا حرص میخورم 😬😬که چرا من عقبم دلم میخواد کارای دیگه انجام بدم ولی نمیتونم شرایطشو ندارم فعلا

چکار کنم؟؟؟

خسته شدم از این حس تنفر

چقدر شبیه منی 

یام که همش تو دو راهی ها درجا میزنیم 

منم از رکود خسته شدم 

چه میشه کرد؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم

اخه من کنکوریم و خسته از زندگیم واااااااااااقعا دللللم تغیییییییر میخواد هی میگم صبر کن صبر کن ولی دیگه طاقت ندارم .

با خودم میگم روزا میگذره و تموم میشه ولی بازم حرص میخورم🤦‍♀️

چقدر شبیه منی  یام که همش تو دو راهی ها درجا میزنیم  منم از رکود خسته شدم  چه میشه ...

اخه من کنکوریم و خسته از زندگیم واااااااااااقعا دللللم تغیییییییر میخواد هی میگم صبر کن صبر کن ولی دیگه طاقت ندارم .

با خودم میگم روزا میگذره و تموم میشه ولی بازم حرص میخورم🤦‍♀️

اخه من کنکوریم و خسته از زندگیم واااااااااااقعا دللللم تغیییییییر میخواد هی میگم صبر کن صبر کن ولی د ...

روزا بگذره و تموم بشه عمر هم رفته و تموم شده 

منم از این فکرا که میگذره میکردم ولی این اشتباست 

تا دیر نشده باید شروع کنیم 

منم کنکور دارم میخوام شروع کنم به سرم زده اول واسه درس خوندن چله بگیرم :) آخه هر کاری بعد از 6 هفته یا 42 روز میشه روتین و عادت 

واسه همین میخوام برنامه درس خوندن رو آروم آروم شروع کنم تا 42 روز که رسید و افتاد رو غلطک، ادامش بدم 

عمر آدمیزاد قد نمیده به اینکه بشینه سر جاش تا اتفاق ها خودشون بیفتن و فقط ناظر باشه و نگاه کنه! اینجور فقط متضرر میشه آدم 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
روزا بگذره و تموم بشه عمر هم رفته و تموم شده  منم از این فکرا که میگذره میکردم ولی این اشتباست ...

من از این نظر نمیگم که فقط بشین و منتظر بمون تا اتفاقات خوب بیفته !! نهه اینو نمیگم .

چون روزای تکراری و فقط درحال درس خوندن هستم منو خسته کرده و دلم میخواد کارای دیگه انجام بدم . و منتظر تابستونم تا برنامه هام رو اجرا کنم‌.

از این نظر میگم نه اینکه بشینم و نگاه کنم 😊

من از این نظر نمیگم که فقط بشین و منتظر بمون تا اتفاقات خوب بیفته !! نهه اینو نمیگم . چون روزای تکر ...

آی آی  میای نی نی سایت واقعا درس اونطور که باید خونده میشه؟!  راستشو بگو!! ؟ اگه آره 

خب چیزی تا کنکور نمونده بی طاقتی نکن 

از اون روز که کنکور رو دادی 

با دوستا دورهمی بگیرین لازم شد کلاس هنری یا ورزشی برین مسافرت چمیدونم برو کتابخونه کتابایی که دوس داری بخون هر چقد لازم شد موزیک و دنس داشته باش و خیلی چیزا 2 ماه فقط مونده تا روز موعود

آی آی  میای نی نی سایت واقعا درس اونطور که باید خونده میشه؟!  راستشو بگو!! ؟ اگه آره  ...

فقط قسمت اول پیامتون رو نفهمیدم؟😅 منظورتون چی بود؟

یعنی اینکه من همش نی نی سایتم و درس نمیخونم؟

فقط قسمت اول پیامتون رو نفهمیدم؟😅 منظورتون چی بود؟ یعنی اینکه من همش نی نی سایتم و درس نمیخونم؟

ینی روزای آخر بچسب به درست دختر 

لحظات سرنوشت سازیه 

بذا بعد اینکه نتیجه رو دیدی که الهی بهترین نتیجه رو بگیری و موفق بشی یه نفس عمیق از ته دلت بکشی بگی دمم گرم که مقاومت کردم وقتمو هدر ندادم و محکم ادامه دادم