2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نمیدونی چ حرص دراریه  ما نامزدیم دیشب دیدم ی وضعیت گذاشته در این لحظه در قلب منی منم قلب ا ...

آره از همه جهات به آدم حرص میرسه. من جفتشو دیدم. ولی روان و اعصاب منو آدمای عجول ازم گرفتن. تو هم نگرتن نباش عزیزم مردا اکثرا حوصله چت ندارن و بلد نیستن بی احساس بازی درمیارن

آره از همه جهات به آدم حرص میرسه. من جفتشو دیدم. ولی روان و اعصاب منو آدمای عجول ازم گرفتن. تو هم نگ ...

خیلی طول کشید تا بفهمم مغزش اندازه فندوق حوصله چت نداره 😁😁😁😁😁

خوبیش اینه اهل خیانت نیس 

یعنی چی بی وفاس یعنی خیانت میکنه 

مطمئن نیستم کلا خیلییی کم حرف همیشه ازما فاصله میگیره شاید باورت نشه روزی یه کلمه هم بادخترم یا پسرم حرف نمیزنه بچه هام بزرگن دخترم ۲۰ پسرم ۱۹ مواقع عصبانیت تودلم میگم الهی لال ازدنیا بره ولی بعدش میگم توبه خدا یا زبونم لال اخه من خیلییی زیاد دوسش دارم

لایک نکنید                      
مطمئن نیستم کلا خیلییی کم حرف همیشه ازما فاصله میگیره شاید باورت نشه روزی یه کلمه هم بادخترم یا پسرم ...

نامزد منم اینجوریه انقدر ساکته بعد دوبار اعصابم خورد شد میخاستم تموم کنم فکر کردم دوستم نداره 

اصلا محبت نمی کرد قربون صدقه نمیرفت 

ولی ی مدت روش کار کردم خودم پیام میدادم با ذوق حرف میزدم قربون صدقش میرفتم ی عالمه بعد دو هفته یهو قطعش کردم بعد اون شروع کرد دیگ یاد گرفت 

خیلی طول کشید تا بفهمم مغزش اندازه فندوق حوصله چت نداره 😁😁😁😁😁 خوبیش اینه اهل خیانت نیس 

آره اکثرا همینن😂👌🏻خداروشکر. این یعنی ۹۰ درصد خوبی هارو داره انشالله همیشه بمونید برای هم