2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویژگی بدش خیلییییییییییی خونسرده

خیلیا دیدم که مینالن از خونسردی. من اینقدر آدم های عجول و مضطرب اطرافم دیدم که آدمای خونسردو خیلی دوست دارم. به خدا مضطربا زندگی برای آدم نمیذارن

خوبیش اینه که خیلی مهربونه

بدیش هم اینه که زیادی مهربونه همه رو مثل خودش میدونه زود کلاه سرش میره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

مهربونه دست ودلبازه عاشقه...بدیاش اینه ک حیاسه خیلی غیرتیه رومن واین منواذیت میکنه واینکه عصبی شه باسکوت مجازاتم میکنه حرف نمیزنه اصلا

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

ویژگی بدش اینه خیلی فحش میده به من به همه_عصبی خوبیهاتو درجا یادش میره

خوبش اینه هرجا بگی میبرت میگردونت پولم داشته باشه هر چقد بگی خرج میکنه برات

ازش انتظار دارم تا اتفاقی میوفته زودی فحش بارونم نکنه یه ذره احترام👌

خیلیا دیدم که مینالن از خونسردی. من اینقدر آدم های عجول و مضطرب اطرافم دیدم که آدمای خونسردو خیلی دو ...

زیادی خونسرد هم حرص دراره

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂