2777
2789
عنوان

برادرشوهر

258 بازدید | 20 پست

سلام خوبید...من یه مشکل دارم لطفا میشه راهنمایی کنید من یه برادر شوهر دارم هر هفته میره کوه.زنشم هیج جا نمیبره.. یه مدت بود به شوهرم میگفت تو.هم بیا میگفت نه من با زنم میرم اما بعد عید همش داره میره باهاشون میره کوه منم چیزی نگفتم بهش امروزم از ساعت پنج صبح رفتن تا الان یه زنگم نزده موندم چطوری بگم دیگه نره خوشم نمیاد از جمعشون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا الان مشکلی از برادر شوهرت دیدی مگه؟ 

خوب خودت بهش زنگ بزن 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

تا الان مشکلی از برادر شوهرت دیدی مگه؟  خوب خودت بهش زنگ بزن

نه خدایش اما من دوست ندارم عادت بردارشو.بگیر همش بیرون باشه مجردی به خانواده اشم یه ارزش نزاره

دوست ندارم جمعشون بعد یه جمعه هست اونم نباید به خانواده وقت گذاشت

توم برو یانمیشه؟

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
همشون مرد هستن خانوادگی برن منم میرم دیگه

ب همسرت بگوتومیری منم تنهاحوصلم سرمیره بگومیخوام باهم برین ی رورتعطیلو

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜