2777
2789
عنوان

شوهرم از وقتی رفته ، کلا رفته ....

709 بازدید | 11 پست

کارش منتقل شد به شهر محل سکونت خانوادش 

پیش اونا نه زنگ میزنه نه چیزی ، الان چند روزه 

منم نمیخوام همش من زنگ بزنم 

چند وقته پیش برای درمان بیماریش رفته بود پیش خانوادش ، مرتب زنگ میزد بیا 

الان چون بحث خوشگذرونی و پول و ایناس نه خودش زنگ میزنه نه خانوادش 

خیلی ناراحتم راستش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جنبه نداشت باید همین جا میموندید نمیرفتید نزدیک خانوادش 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ای کاش  حداقل مثل قبل  مرخصی می اومد خونه

اون طوری شما و دخترتون هم دیگه اینقدر تنها نبودید   

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

چون میگه پول نداره خونه اجاره کنه

خوب الان هم که‌مستاجر هستید

این خونه رو پس بدید و یه خونه تو اون شهر بگیرید

دو تا خونه نمیخواد باشه

و اینکه ببخشید اینو میگم ولی الان فقط بحث پول و خوشگذرونی هم نیست، به هرحال باید دعوا ها و بحث هایی که از اون دفعه که رفتی خونه شون برای درمان همسرت، تا امروز رو ببینی

این رفتارهای شوهرت به خاطر مشکل بیماریش هست؟ سرد یودنش و اینکه ازت فاصله میگیره؟ یا نه ؟