2777
2789
عنوان

شیردهی

48 بازدید | 6 پست

سلام..بچه من نزدیک پنج ماهش هست. شبها شیرم جمع می شه و تا سه ساعت هم در خواب سیر هست..اما وقتی بیدار می شه هر یک ساعت شیر می خواد..تقریبا از ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب هر یک ساعت شیر می خوره..این ماه ۲۰۰ گرم وزن گرفته بود که دکتر گفت وزن از سه ماهگی کمتر اضافه می شه.. مهم اینه که خودت ببینی شیر کم می یاری یا نه..خوب من نمی فهمم این یک ساعت یه بار گرسنه هست یا خوابش می یاد..اخه فقط با خوردن شیر می خوابه..گفت اگه می خواهی غذا کمکی شروع کن اما من دوست داشتم شیر خودمو بخوره..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

دختر منم کم وزن میگرفت از چهار ماهگی. من خودم کمکی میدم ولی دکتر گفت غذا بده ولی ندادم بهشالاننزدیک شش ماهشه دندونش دراومده ولی خب وزنش کمه ولی بازم خدا رو هزار مرتبه شکر سلامت باشه

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وزن بچتون چقدره؟ من بچم 4ماهشه بالای 9 کیلو هست دکتر گفت کمتر شیر بده ولی بنظرم شیرم چربه ک بچه چاق ...

من پایان چهار ماهگی ۶۳۰۰ بود..این ماه کم وزن گرفته بود..تا همینجاشم با شیر خشک وزنشو به اینجا رسوندم

دختر منم کم وزن میگرفت از چهار ماهگی. من خودم کمکی میدم ولی دکتر گفت غذا بده ولی ندادم بهشالاننزدیک ...

مثلا هر ماه چقدر وزن می گرفت

مثلا هر ماه چقدر وزن می گرفت

چهارماهگیش فقط سیصد گرم. بعد که کمکی دادم پنج ماهگیش ششصد گرم اضافه کرد. 

شما وزن تولدش چند بوده وزن پنج ماهگیش چنده؟

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
چهارماهگیش فقط سیصد گرم. بعد که کمکی دادم پنج ماهگیش ششصد گرم اضافه کرد.  شما وزن تولدش چند بو ...

وزن تولدش ۳۵۰۰..پنج ماهگی رو هنوز نبردم