2777
2789
ببخشید این شرکت گرین جابز واقعا مطمئن هست ؟! آخه خیلی از پیام ها رو که خوندم غیر از اینو نوشته بودن ...

بله من خودم دارم توی شرکت کارمیکنم ودرآمد دارم از اطریق این پیج ثبت نام کردمestekhdam._.work

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمنم ثبت نام کرد وپولمونو خوردن یه فایل ناخوانا دادن که نمیشه خوندولی من پلیس فتا شکایت کردم قرار ...

سلام من مهتاب محمودی هستم کارشناس استخدامی شرکت گرین جابز و بلاگر شرکت   خانم محترم دختر شما یه بچه بود گفت کار ویرایش متن می‌خوام که پر از غلط املایی هست و البته بابت درست نویسیش کلی پول بهتون میدن ایشون کارو‌ ندید پولش دید این کار برای سواد بالا ها هست نه یه بچه دبستانی اومدین گفتین سخته گفتم کار راحت انجام بده گفتی پولیه (گفتم ۱۴ کار داریم که سه تاش پولیه) بخش رایگان انجام بده تو انتظار داری بخوابی و پول در بیاد هر کاری نیاز به گذاشتن وقت داره تو اومدی گفتی کلا برداری با هزار فحش رفتی شکایت کردی دخترت با گوشی باباش پیام داد گفت مادرم رفته شکایت کرده پلیسه گفته خانم من تو این چت و کار مشکلی نمیبینم مجوز داره و هیچ کلا برداری نشده دخترت گفت مادرم باهام دعوا می‌کنه پولم پس بده گفتم با اینکه پول وارد حساب شرکت شدع نه من اما باشه شماره کارتت بده و بد تو اومدی انقد فحش دادی نگو حقت بلاک بود اما تو بلاک کردی خیلی دروغ گو هستی کاری که بر میداری ببین با سوادت یکیه 

همشون الکیه و کلاهبرداریه من هم فایل رایگان و هم غیر رایگان انجام دادم و هیچچچچی بهم ندادن مثلا تایپ نه صفحه رو توی 13 دقیقه دو نفری انجام دادیم و فرستادیم بازم گفتن دیر فرستادی و 

10تا کار تایپ و ترجمه انجام دادم کلی وقت و ....هیچی ب هیچی فایلو ک میفرستی سین میکنن میگی کو دستمزد و....دیگه جوابتو نمیدن و سین نمیکنن

نکنید همشون کلاهبرداریه

سلام من مهتاب محمودی هستم کارشناس و بلاگر شرکت گرین جابز

چرا بعضی ها میگن کلا بردار ؟

اولین مرحله کلا برداری بد از واریز بلاک میکنن یا جواب نمیدن چرا چون واقعا کلا بردار هستن یعنی یه آدم میاد به اسم شرکت از شما پول میگیره و شماره کارت خودش میده بهتون پس سعی کنید کامل تحقیق کنید و اگه سایت ثبت نام بهتون نداد و شماره کارت داد صدرصد کلا برداره .

دومین نوع  به پشتیبان اصلی شرکت مصاحبه میکنید و وارد کار میشین و با حق کمیسیون مواجه میشین و میگین کلا بردارن دوباره پول می‌خوان درسته خو شرکت ۱۳الی ۱۴کار داره همشون رایگانن حق کمیسیون نمی‌خوام اما کار های ویرایش متن روخوانی تایپ متن پولی هستن کمیسیون می‌خوان کمیسیون چیه یه بیانیه ازتون میگیرن که خیالشون راحت باشه کاری که از کارفرما گرفتن سر ساعت میتونن تحویل بدن حال این کمیسیون داره در طول هفته یه روز رایگانن بقیشون هروز رایگانه 

روش سوم که میگین کلا بردارن کاری که تحویل میگیرین مثل ویرایش متن سخته اما سواد شما به جزوه نویسی میخوره و گول دستمزد زیادش میخورین و انجام میدین حالا درست غلط هاش نمی‌گیرین و رد میکنن اینجور میگین وای پولمو خوردن  آیدیم در تلگرام روبیکا اینستا 

@kasbline

سوالی داشتین پیام بدین به ایدیم  

دوس دار شما مهتاب 👋♥️

سلام دوستان

این موردو نمیدونم ولی چند نکته کلی که ان شاالله گیر کلاهبردار نیفتین:

هیچ وقت با شماره کارت حق اشتراک و اینا نخرین چون دیگه دستتون ب جایی بند نیست 

فقط از طریق سایت 

اونم فقط سایتی که خود سایت پایین سایت علامت اینماد داشته باشه و وقتی روش کلید میکنی بره توی سایت اینماد (اینحا هم وقتی سایت اینماد امد باید ادرس سایت رو دقت کنه ک کلاهبرداری نباشه ) 

و بعد تاریخ اعتبار رو ببینه

حتما قوانین رو بخونین 

مثلا این سایت گرین جابز یکی از قوانینش اسقاط حق خیار غبن ولو فاحش 

اینحو چیزا رو حتما سوال کنین 

من اینطوری میفهمم که یعنی اگ شما ثابت کنین که گولتون زدن و خیلی هم فاحش و اشکار بوده حق پس گرفتن پولتونو ندارین 

یا اینکه قوانین رو بدون اطلاع قبلی میتونه تغییر بده بنطرم خیلی مشکل داره 

موفق باشید 

سلام من مهتاب محمودی هستم کارشناس و بلاگر شرکت گرین جابز چرا بعضی ها میگن کلا بردار ؟ اولین مرحله ...

سلام ،ببخشید پس اگر این شرکت شما واقعا معتبر هست، پس چرا یه پروژه تایپ و یا ضبط صدا توسط چند نفر ارائه میشه؟! خوب یه نفر پروژرو تحویل بده کافیه دیگه نیازی به ده نفر نیست!!!!!

ممنون میشم جواب بدید 

سلام ،ببخشید پس اگر این شرکت شما واقعا معتبر هست، پس چرا یه پروژه تایپ و یا ضبط صدا توسط چند نفر ارا ...

عزیزم من دقیق نمیدونم شایدم اشتباه بگم ولی به نظر من این بخاطر اینه که اگه کارو فقط به یه نفر بسپرن شاید اون به هر دلیلی نتونه کارو پروژه رو درست انجام بده برای همین چند نفر انجامش میدن که هرکدوم که درست انجامش داد دستمزد بگیره

عزیزم من دقیق نمیدونم شایدم اشتباه بگم ولی به نظر من این بخاطر اینه که اگه کارو فقط به یه نفر بسپرن ...

اخه به چندین نفر مثلا حداقل ده نفر دستمزد میدن!!! 

بعدشم مثلا طرف یه فایل فرستاده که دو دقیقست از سر کلاسش که استاد صحبت کرده‌ که مثلاً براش تایپ بشه!!! خوب کلاس و حرف زدن استاد حداقل ۴۵ دقیقه برا آدم جزوه میشه. دو دقیقه به درد می میخوره؟! خوب اونم خودش بنویسه دیگه مگه چلاقه؟!