2777
2789

[QUOTE=253182615]سلام میشه بیشتر توضیح بدین که کار چجوریه چی شد که میگین کلاهبرداریه با گرین جابز بودین؟ منم میخوا ...[/QUOTEالکیه همش 

پول  که ریختم لینک کانالو داد بعدشم پیاماشم پاک کرد 

تو لینکاشونم آدمو گیج میکنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تبلیغاتشان رو دیدم باهاش دعوام شد ... آدرس سایت رو فرستاد و بعد هم که گفتم روشتون کلاهبرداریه طلبکار شد و شروع کردن سربالا جواب دادن آخرشم تهدید کرد شکایت می کنم ازت ... ایدیش هم  این بود ....splus.ir/fatemeh628s

بخدا همش کلاه برداریه

دیگه با چه راهکاری میخواین از مردم دزدی کنید

هزینه ۱۰۰ میگیرن

یک فایل داخل کانال میزارن

مثلا طی ۶۰ دقیقه هر کسی زودتر تایپ کرد پول بهش تعلق میگیره

البته هر فایل هم حق کمیسیون داره و باید بپردازید

بعنوان مثال ۳۰ نفر حق کمیسیون دادن و ۲۵ نفر تو تایم مقرر تایپ کردن اونم درست

۲۵ تا فایل رو میخواهید چیکاررررر؟؟؟؟؟

اونم به یک شکل

هر کسی برای کارتایپ حتی ۱۰۰۰ تومان ازتون خواست قبول نکنید ک کلاه برداریه

ببخشید این شرکت گرین جابز واقعا مطمئن هست ؟! آخه خیلی از پیام ها رو که خوندم غیر از اینو نوشته بودن ...

سلام عزیزم،  خوبی؟
من توی شرکت کار میکنم ، و خداروشکر راضی ام
توی بخش پرزنتور، ما توی شرکت افراد زیادی داریم که راضی ان، بخشی ام ناراضی
این شرکت به درد کسایی میخوره که واقعا دل به کار میدن، منم اوایلش ناراضی بودم،ولی کم کم ایرادا رو برطرف کردم و الان حقوق دارم
بر اساس هر پروژه پورسانت میگیرم
اگه توی ماه خوب کار کنم،دست کم تا ۲ میلیون حقوقت و واسه من خوبه

اگه راهنمایی بیشتر خواستی به این آیدی تو روبیکا بهم پیام بده کمکت میکنم🌷😘

job_in_home

سلام دوستان عزیز 

من خودم حدود ۶ ماهه کار میکنم و راضی ام

توی بخش پاسخگویی و ادمین،  خداروشکر خوب هست

این شرکت به درد کسایی میخوره که دل به کار میدن و فعالن

منم اول کار کمی مشکل داشتم، رفع کردم و حقوق میگیرم

حقوق به صورت پورسانت هست ، و کار ها هم پروژه ای

اگ راهنمایی بیشتری میخواید بهم با این آیدی پیام بدید 

(روبیکا) job_in_home

سلام میشه بیشتر توضیح بدین که کار چجوریه چی شد که میگین کلاهبرداریه با گرین جابز بودین؟ منم میخوا ...

سلام گلم

کار در منزل هست ، در ۱۳ بخش مختلف 

تولید محتوا،پرزنتور،گویندگی و...

من خودم کار میکنم و خوبه حقوقش

بعضیا هم میگن خوب نیست،که من نمیدونم🤷🏻‍♀️

من که کار میکنم خوبه ، من خودم برای شغل هایی که حق کمسیون ندازن کار میکنم،چون راضی نیستم واسه یه فایل پول بدم که معلوم نیست حقوق بدن واسش یا نه

ولی اگه کمکی چیزی میخوای بهم تو روبیکا به این آیدی پیام بده ، برات توضیح میدم💞

Job_in_home

بخدا همش کلاه برداریه دیگه با چه راهکاری میخواین از مردم دزدی کنید هزینه ۱۰۰ میگیرن یک فایل داخل ...

منم کار میکنم،  ولی بدم میاد پول بدم واس یه چص فایل

که معلوم نیست پول میدن یا نه، فقط توی بخش های رایگان کار میکنم

سلام بله من عضو شدم بخش پاسخگويى دارم كار انجام ميدم يك هفتست  حقوقم رو به موقع واريز ميكنن&nb ...

سلام عزیزم . منم میخوام وارد این شرکت بشم میشه ازتون خواهش کنم ایدی تلگرامت رو بدی تا بتونی کمکم کنی اونحا پیام میدم بهتون . ممنون میشم واقعا

سلام دوستان عزیز  من خودم حدود ۶ ماهه کار میکنم و راضی ام توی بخش پاسخگویی و ادمین،  خدا ...

سلام عزیزم . من روبیکا ندارم متاسفانه میشه ایدی تلگرامتون بدین ممنون میشم . خیلی به کار احتیاج دارم 

سلام دوستان من برای شرکت گرین جابز ثبت نام کردم و ۲۰۰ تومن برا ثبت‌نام دادم و عکس اول شناسناممو هم ب ...

دخترمنم ثبت نام کرد وپولمونو خوردن یه فایل ناخوانا دادن که نمیشه خوندولی من پلیس فتا شکایت کردم قرار پدر یکیشونو در بیارم تو روبیکاست اسم پیجشم مهتاب محمودی ولی شماره کارتی که داده اسم دیگه ایه شما هم بهتره اقدام کنید اگه تعداد زیاد باشه سریعتر از شراین کلاهبردارها خلاص میشیم

ای شیعه تورا چه غم زطوفان بلا 🍀☘️جایی که سفینة النجاة هست حسین🥀🌹
سلام بچه گول نخوريد من با اينكه نظرات شمارو خونده بودم باز وسوسه شدم اينا همش الكيه حتي افرادي هم كه ...

بچه ها کلاه برداریه دختر منم دقیقا دیشب پول زد فایل خرید یه متن ناخوانا..من به پلیس فتا شکایت کردم در حال پیگیریم

ای شیعه تورا چه غم زطوفان بلا 🍀☘️جایی که سفینة النجاة هست حسین🥀🌹