2777
2789
من واقعا پول لازمم مخام بدونم آیا شرکت گرین جابز معتبر هستش برای کار و اینکه هزینه بابت هرفایل گرفته ...

سلام منم نمیدونم هی وسوسه میشم ثبت نام کنم بعد میگم نکنه دروغ باشه و اینکه نه برا همه فایلا هزینه نمیگیرند انگار

یسری فایلا هزینه برند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامم من توی شرکت مجازیه دیگه ثبت نام کردم چن وقتیه،عالیه هرشبم حقوق میگیرم

چ شرکتیه چجوریه

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

بچها من یه جا دارم کار میکنم شرکت اصلی گرین جابز هست من یه جا قبلا واریز کردم به اسم فاطمه شعبانزاده که کلاه بردار بود اصلا بهش پول ندین ولی ایدی اصلی شرکت گرین جابز رو پیدا کردم بچها اولش ۷۷ تومن پول میگیرن واسه اشتراک ولی بعدش تو کانالشون اد میشین و شروع به کار میکنید خیلی خوبه من دارم درامد میکنم واقعا خیلی ضرر کردم تو کار انلاین همش کلاه برداری بود ولی این یکی خداروشکر واقعیه آیدیشو میزارم اگه خاستین برین شمام 

@Pazireshestekhdam

راسی اینایی که مث اون خانم شماره کارت جدا میدن همشون کلاه بردارن من وقتی داشتم تو شرکت اصلی عضو میشدم اصلا شماره کارت بهم ندادن واسه واریز کردن من مستقیم رفتم تو درگاه بانکیه شرکت اونجا واریز کردم اشتراک گرفتم شما واریز میکنید مث من ۷۷ تومن واسه چهار ماهشو نگیرید من اشتباه کردم چون ۱۰۰ تومن بدی اشتراک دائم میگیری خیلی بهتره من الان چهار ماه دیگ دوباره باید ۱۰۰ بدم🤦🏻‍♀️😂

سلام به همه،بچه ها من میخوام عضو گرین جابز شم ولی یطورایی احساس میکنم فیکه،کسی تجربه کارکردن باشونو ...

من دارم کار میکنم تو شرکتش ببین یه عده هستن دارن پول به جیب میزنن با اسم این شرکت هرکس که شماره کارت داد بهت واسه واریز بدون کلاه برداریه چون این شرکت گرین جابز اصلی که من توشم و دارم کار میکنم شماره کارت بهم نداد من رفتم تو درگاه بانکیه شرکت پرداخت کردم و شروع به کار کردم من یجا پولم همونجوری با شماره کارت رفت الکی 

به این ایدی پیام بده شرکت اصلی اینه @Pazireshestekhdam

گول تبلیغات وبنرهای این مجموعه گرین جابز رو نخورید لطفا.. درمرحله اول باید مبلغی براشون پرداخت کنید ...

سلام سارا جان مرسی من خودم دو دلم عضو شم یا نه منطقی ام نیست قبلش پول گرفته شه میتونین حالا از این محیط کاربریتون عکس بفرستین ببینیم چجوری دقیقا روال کار،البته اگه زحمتی نیست