2777
2789
سلام بله من عضو شدم بخش پاسخگويى دارم كار انجام ميدم يك هفتست  حقوقم رو به موقع واريز ميكنن&nb ...

چطوریه که از اینماد صحبت میکنند ولی ایکنش رو از روی سایتشون برداشتن، بعد میری که پکیج همکاری بخری توی مقررات نوشته مدیر بدون اطلاع هر وقت دلش میخواد قوانین عوض میکنه، مدیر شاید یه پکیج رو تعلیق کنه و یا اصلا دیگه کار کنه .. همه اینا اکی ، میگه اگر به اختلاف خوردی (در صورت بروز اختلاف میان پرداخت‌کننده وجه یا خریدار یا مصرف ‌کننده یا همکار با صاحب کسب‌و‌کار و مدیر سایت، طرفین متعهد می‌شوند اختلاف را از طریق مذاکره حل کنند و در صورت عدم توافق صرفا به مراجع قضایی مراجعه کنند‌. طرفین حق شکایت در مراجع غیرقضایی را از خود سلب و ساقط می‌کنند ) بعد پنج بار از پشتیبانش میپرسی فرم همکاری ، توافق کتبی دورکاری ، چیزی که بالاخره ما هم اعتماد کنیم ، هیچ جوابی نیست .. فیش هایی که استوری میکنند همه برای اسفند 1400 و اردیبهشته .. خب اگر درست کار میکنید اینهمه ابهام چرا .. شما که تایید میکنید از واریزیاشون چندتا عکس بفرستید شاید بشه اعتماد کرد.

لینک ثبت شکایتشون که اصلا وارد اینماد نمیشه؛ https://greenjobs.agency/product/MS100 شما وارد این لینک بشید قوانین مقررات رو مطالعه کنید .. همه چیز کاملا یک طرفه که طرف نتونه شکایت کنه ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گول تبلیغات وبنرهای این مجموعه گرین جابز رو نخورید لطفا..

درمرحله اول باید مبلغی براشون پرداخت کنید(۱۰۰هزارتومان)وعده میدهند ک این مبلغ رو بپردازید بعداتمام فعالیت هابراتون رایگان میشه اما کاملا برعکس..برای هرکاری که بخواهید انجام بدین اول باید دوباره اون فایل رو بخرید ک اسمشو گذاشتن حق کمسیون درنهایت روی کارتون صدتاایراد بنی اسرائیلی میزارن تاردش کنن..تمام فیلم های رضایتی که توی کانالشون گذاشته شده کاملا دراضای وعده پول وامتیازهست که دیگران براشون میفرستند ک غالباهم نگاه کنید سنی ندارند وگول این تبلیغات رومیخورن...

توی قیمت راهنمای پرزنتور دقیقا توضیح دادن که چجوری هست این فرایند اینکه قانع کنن مخاطب روتاواریزی انجام بده وپکیج رو بخره هرطوری ک شده وبرای تمام سوالات احتمالی شماپاسخ اماده قراردادن حتی اسامی کارشناس ارشد وکارشناس مالی هم کاملا فیکه وخودشون گفتن اینجوری نام گذاری کنید ک اعتماد کنن...واقعا متاسفم برای این مجموعه.

گول تبلیغات وبنرهای این مجموعه گرین جابز رو نخورید لطفا.. درمرحله اول باید مبلغی براشون پرداخت کنید ...

من برای این شرکت کار کردم درامد خوبیم کسب کردم 

از پروژه های رایگانشونم استفاده میکنم 

پولیا نهایتا ۳۰ ۴۰ درصد پروژه هان

سلام دوستان من برای شرکت گرین جابز ثبت نام کردم و ۲۰۰ تومن برا ثبت‌نام دادم و عکس اول شناسناممو هم براش فرستادم برا کار تایپیست هم ثبت‌نام کردم فایل صوتی میفرستن و من باید تایپ کنم اولا فایلاشون سخت هست مثلا یه ویس هست که استاد سر کلاس داره به بچه‌ها درس میده و بعضی چیزای انگلیسی میگه که آدم درست متوجخ نمیشه و تو اینترنت هم هست من که دوتا فایل را براشون تایپ کردم فرستادم ولی الکی بهونه گرفتن و ردش کردن فقط دارن پول مردم میخورن 

حواستون باشه ثبت نام نکنید که واقعا چرته 

من اسکل شدم عکس شناسناممو براش فرستادم نمیدونید چه سوءاستفاده‌هایی میتونن ازش بکنند ؟

کسی هست که ثبت نام کرده باشه و عکس شناسنامشو فرستاده باشه

سلام دوستان من برای شرکت گرین جابز ثبت نام کردم و ۲۰۰ تومن برا ثبت‌نام دادم و عکس اول شناسناممو هم ب ...

واا عکس شناسمنامتو چرا فرستادیی 

ببین برو به پشتیبان اصلیشون بگو خانم رضاییانه اسمش 

حق نداشتن ازت اصلا عکس شناسنامتو بگیرن 

هزینه ثبت نامشم ۱۰۰ تومنه 

فک کنم پشتیبانت یه موردی داشته 

واا عکس شناسمنامتو چرا فرستادیی  ببین برو به پشتیبان اصلیشون بگو خانم رضاییانه اسمش  حق ...

ببخشید این شرکت گرین جابز واقعا مطمئن هست ؟! آخه خیلی از پیام ها رو که خوندم غیر از اینو نوشته بودن
از طرفی میانگین درآمدش چقدر هست ؟! 

خودم دانشجوام اين كار برام خيلى خوبه 

ببخشید واقعا میشه به این شرکت اعتماد کرد چون خیلی از پیام ها غیر از این بود و واقعا آدم رو به شک میندازه و از طرفی میانگین درآمدش چطوره ؟!