2777
2789
عنوان

تمیز کردن خونه با جارو نپتون

3193 بازدید | 76 پست

بچه ها من در هفته یکبار جارو برقی میکشم و فقط شاید بگم تا یکی دوساعت خونه تمیز میمونه دوباره کثیف میشه 

برا همین هر روز از جارو نپتون برای خونه استفاده میکنم

شما هم اینجورید

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا نپتون نمیزنم کمرم درد میگیره

هروقت کثیف بشه برقی میکشم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نه من یکروز درمیون جاروبرقی میکشم و تی چرخشی 

نپتون فقط خرده نون و اینارو جمع میکنه اونم بعد چنربار کشیدن بابد خالی بشه والی خودش زباله پخش کنه!!!خاک و غبار و مو ریز واینجور چیزا رو خوب برنمیداره بعدم خودش باید شسته بشه بعدم سرامیک رو چطور نپتون بکشم؟

تازه بعد هر غدا زیر میز رو جارو شارژی میگیرم کلا دودقیقه طول میکشه البته من یکم وسواس تمیزی و نظم دارم نظر خودمو گفتم 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
نه من هر روز جارو برقی میکشم چون سرامیکم هست حوصله ندارم با دستمال تمیز کنم 

سرامیک و‌طی بکشی ۵دقیقه هم نمیشه.جارو هم که کنی باز سرامیک نیاز به طی زدن داره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌