2777
2789
عنوان

*رشته انسانی*

163 بازدید | 15 پست

کیا رشتشون انسانی بوده یا الان رشتشون انسانی هست؟

راهنمایی کنید ببینم چجور رشته ایه🥺

تو دانشگاه اوکی هست یا نه؟

کمتر از ۲ ماه وقت دارم ک انتخاب رشته کنم و موندم والا

من رشتم انسانی هس

کلاس دهم هستم 😊

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطوره؟! راضی هستی؟

والا چی بگم باید خوب بخونی 

نه اینکه بگی این رشته خیلی آسونه ن باید تلاش کنی خب هر رشته ای سختی های خودشو داره

خوب بخونی برات راحت تر میشه

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 
والا چی بگم باید خوب بخونی  نه اینکه بگی این رشته خیلی آسونه ن باید تلاش کنی خب هر رشته ای سخت ...

چرت و پرت نیس؟

ینی منظورم درساشه 

مثلن من شنیدم رشته ی خشکیه و چیزی نداره

چرت و پرت نیس؟ ینی منظورم درساشه  مثلن من شنیدم رشته ی خشکیه و چیزی نداره

بعضی از درس های آره واقعا😶😂

ولی توش بازار کار خوبی داره

چطوره رشتت الان درساش چطوری‌ان؟

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
چطوره رشتت الان درساش چطوری‌ان؟

همون انسانی رو انتخاب کردم🌝

خداروشکر دوسش دارم درساش شیرینن ولی سخت

راجب ریاضیش من فکر میکردم خیلی کمتراز اینا باشه ولی پیچیدس و نیاز ب تمرین داره

ولی در کل خوبه میدونم که چند سال دیگه پشیمون نمیشم ازش❤

همون انسانی رو انتخاب کردم🌝 خداروشکر دوسش دارم درساش شیرینن ولی سخت راجب ریاضیش من فکر میکردم خیل ...

خیلی ممنونم که جوابمو دادی من الان تجربی‌ام قصد دارم تغییر رشته بدم برم انسانی ولی نمی‌دونم واقعا انجامش بدم یا نه میشه راجع به درساتون برام توضیح بدی مثلا منطق و فلسفه و اینا

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
خیلی ممنونم که جوابمو دادی من الان تجربی‌ام قصد دارم تغییر رشته بدم برم انسانی ولی نمی‌دونم واقعا ان ...

میشه بپرسم چرا تغییر میخوای بدی؟

فلفسفه که سال دهم نداریم یازدهم و دوازدهم داریم ک اطلاعی فعلا ازش ندارم عزیزم

ولی منطق درسیه که خیلیی مفهومیه و چیزایی که الان خوندیم مثلا ابهام در مرجع ضمیر و عبارت دوپهلوعه

میشه بپرسم چرا تغییر میخوای بدی؟ فلفسفه که سال دهم نداریم یازدهم و دوازدهم داریم ک اطلاعی فعلا ازش ...

حس میکنم علاقه‌ای به تجربی ندارم مثلا زیست رو خیلی دوست ندارم و شاید دلم میخواد معلم بشم البته مطمئن هم نیستم

الان که دیگه رفتم تجربی و شک دارم برم انسانی یا نه 

ولی کاش به عقب برمی‌گشتم و می رفتم انسانی ، بعید می‌دونم اگر می‌رفتم ازش پشیمون میشدم

الان که دیگه رفتم تجربی و شک دارم برم انسانی یا نه  ولی کاش به عقب برمی‌گشتم و می رفتم انسانی ...

من خودمم یکی از اون دسته اومایی بودم ک بین نجربی و انسانی خیلی گیر کرده بودم چون درسمم واقعا خیلی خوبه و جفتشو میتونستم برم

ولی خب قسمتم انسانی بود..

و هرچه پیش اید خوش اید😂💕

من خودمم یکی از اون دسته اومایی بودم ک بین نجربی و انسانی خیلی گیر کرده بودم چون درسمم واقعا خیلی خو ...

برای من اینطور نبود هرچه پیش اید خوش نیامد🥲

چقدر خوش شانسی که رشته‌ای رو یه جورایی شانسی رفتی و ازش راضی هستی من پشیمونم که رفتم تجربی