2789
عنوان

حضانت بچه

577 بازدید | 32 پست

قبل طلاق با مادر هست؟

اگ شکایت کنم و از دادگاه اقدام کنم چن روز طول میکشه بهم بدن ۱۱ روزه ندیدم بچه هام زیر ۷ سال هستن

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

خدا بدلت ارامش بده 

من نمیدونم 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میتونی بگیری برو شکایت کن‌بگیز زوتر از یک‌هفته میتونی بگیزی‌به تلاش خودت بستگی داره، منم‌بچم‌کوچیک‌بود ازم گرفته بودن شکایت کزدم گزقتم الان حضانتش باهامه تا سن بلوغ،،، اینو یادت باشه موثع طلاث نا سن بلوغ بنویسن نه ۷ سالگی

میتونی بگیری برو شکایت کن‌بگیز زوتر از یک‌هفته میتونی بگیزی‌به تلاش خودت بستگی داره، منم‌بچم‌کوچیک‌ب ...

میشه مراحل شکایت و بگی؟

برو اول کلانتری محله شکایت کن ،سعی کن خودت نامه رو بگگیری ببری دادکاه بگو دلم بچه هامو میخاد 

ممنون

اسی قفل کرد اینجا جوابتو بدم

آره شوهرت در شرف خیانته ولی هنو نکرده سعی کن باهاش راه بیای حداقل تا بزرگ شدن بچه ها هر چند چندسالی خوبین ولی باز شروع میشه این جنگ وجدل حداقل اون موقع بچه ها بزرگ شدن

شوهرتم تپل هست ویکم شکم داره

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
اسی قفل کرد اینجا جوابتو بدم آره شوهرت در شرف خیانته ولی هنو نکرده سعی کن باهاش راه بیای حداقل تا ب ...

آفرین 

خوب چیکار کنم اصلا ن میاد حرف بزنم باهاش ن زنگم  جواب میده فقط پیغام فرستاده ک شکایت کرده ازم و میخاد طلاقم بده و تو دادگاه گفته میبینیم همو😪