2777
2789
عنوان

ماشین یا خونه

114 بازدید | 13 پست

دوستان ما یه خونه داریم تو هشتگرد ک الان حدود ۹۰۰ تومن میخرن

ماشین الانمون هم وانته

شما اگر بودید خونه و میفروختید ماشین خوب بخرید ؟؟

یا خونه ارزش خودش و داره نگه میداشتید و ماهی دوبارم واسه اب و هوا عوض کردن میرفتید اونجا

مگه عقلم کمه بفروشم ماشین بخرم

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که خونه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین راست میگن هشتگردکرج خونه ۱۸۰میلیونی هم دارن؟

تا ۵ سال پیش شهر جدید با ۲۵ تومنم میتونستی بخری ولی الان همونا شده ۳۰۰ تومن باید بیای بگردی شاید بتونی ۱۸۰ تومنی هم پیدا کنی ولی مطمعن باش چند سال دیگه خیلی جای خفنی میشه چون متروش و راه انداختن اسمشم گزاشتن مهستان 

تا ۵ سال پیش شهر جدید با ۲۵ تومنم میتونستی بخری ولی الان همونا شده ۳۰۰ تومن باید بیای بگردی شاید بتو ...

ممنون عزیزم 

ببین بیایم کرج آدرسش اینجوره که بگیم میخابریم هشتگرد؟ آره؟