2777
2789
عنوان

هک شدم

143 بازدید | 15 پست

امروز صبح از ایمیل یه پیامی اومد برام که از طرف اینستاگرام بود که گفته بود با دستگاه دیگری وارد سیستم شما شدن 

منم رفتم دیدم دیدم درسته از یه شهر دیگه وارد شدن دوتا هستن یکیشون رو خارج کردم این یکی رو هرکاری میکنم نمیشه 

توروخدا بگید چیکار کنم آخه من 

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

حالا که وارد اینستاگرام شده می‌تونه وارد گالری و بقیه برنامه هام هم بشه؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

پیچت دیلیت کن 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیچت دیلیت کن 

چجوری؟ 

منم اینجوری شدم زده بود از شیراز ولی مدلش گوشی خودم بود پرسیدم گفتن اشتباه اینستاگرامه جدی نیست چون ...

نه مدل گوشی خودم نیست 

پسورد اینستاتو عوض کن بهمین راحتی

بختیاری هستی؟

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉
پسورد اینستاتو عوض کن بهمین راحتی

عوض میکنم تایید رو هم میزنم ولی نمیشه می‌نویسه به دلیل خطای ناشناخته امکان پذیر نیست

نه چطور؟

بخاطر اسم کاربریت

بعضیا اینقد شر و ور میگن که ارزش باز کردن حتی اعلانات منسوب به خودشون رو ندارن"جهت اطلاع" پس اگر دیدی دیگه جوابتو ندادم بدون اعلانت نخونده حذف شده چون ارزشی نداشتی😉/اگر هم که بیشعوری و فهم نداری که اصلا ریپ نزن مثل کاربر eliksan./تجربه ت نی نی سایت ثابت کرد جواب احمق ها رو نباید بدی چون اونا از احمقی دست بر نمیدارن😎😉
گوشیتو خاموش روشن کردی؟ 

نه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز