خانماه ۲ ماه پیش اورژانسی خوردم یک ماه بعدش آمپول پروژسترون تزریق کردم ۵ روز بعدش پر شدم ولی حجم خونریزیم خیلی کم بود این ماهم که پر شدم از اون سری کمتره حتی آزمایش بارداری دادم چند روز پیش ۲ ماه بعد از رابطم منفی بود حالا به نظر شما بخاطر قرص ارژانسی و آمپولس یا بخاطر بارداری؟ خواهشن جواب بدید تجربه همچین چیزی داشتید؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وای باورم نمیشه تو هنوز فکر میکنی بارداری😶😶😶😶 بابا تاالان شکمت اومده بود بالا آزم ...
اخرین آزمایشم و ۲ ماه و یه هفته بعد از رابطم دادم منفی بود به نظرت قطعیه ینی اگه حامله بودم تا الان نشون میداد؟ وای آخرین آزمایشم و که دادم جواب و انلاین برام فرستاد مثبت بود اصن حالم انقد بد بود انقد گریه کردم رفتم یه جا دیگه آز دادم منفی بود رفتم ازمایشگاهه گفت اشتبا واسم وارد کرده نصف جونم و گرفت با اشتباهش🤦🏻♀️