2777
2789
عنوان

خانما بیاد😔

201 بازدید | 9 پست

خانماه ۲ ماه پیش اورژانسی خوردم یک ماه بعدش آمپول پروژسترون تزریق کردم ۵ روز بعدش پر شدم ولی حجم خونریزیم خیلی کم بود این ماهم که پر شدم از اون سری کمتره حتی  آزمایش بارداری دادم چند روز پیش ۲ ماه بعد از رابطم منفی بود حالا به نظر شما بخاطر قرص ارژانسی و آمپولس یا بخاطر بارداری؟ خواهشن جواب بدید تجربه همچین چیزی داشتید؟

وای باورم نمیشه 

تو هنوز فکر میکنی بارداری😶😶😶😶

بابا تاالان شکمت اومده بود بالا 

آزمایش خون منفیه یعنی به هیچ عنوان امکان بارداری نیست 

تو هم که چندتا آزمایش دادی قطعا همه منفیهه

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
وای باورم نمیشه  تو هنوز فکر میکنی بارداری😶😶😶😶 بابا تاالان شکمت اومده بود بالا  آزم ...

آخه پس چرا اینجوری شدم😭با یه بار اورژانسی خوردن؟ ۲ ماه گذشته این سریم که خونریزی کردم باز کم بود 😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه پس چرا اینجوری شدم😭با یه بار اورژانسی خوردن؟ ۲ ماه گذشته این سریم که خونریزی کردم باز کم بود 😭

حتی ممکنه تا یکسال پریودت به هم بخوره 

کلا این قرص عوارضش وحشتناکه

وای باورم نمیشه  تو هنوز فکر میکنی بارداری😶😶😶😶 بابا تاالان شکمت اومده بود بالا  آزم ...

اخرین آزمایشم و ۲ ماه و یه هفته بعد از رابطم دادم منفی بود به نظرت قطعیه ینی اگه حامله بودم تا الان نشون میداد؟ وای آخرین آزمایشم و که دادم جواب و انلاین برام فرستاد مثبت بود اصن حالم انقد بد بود انقد  گریه کردم رفتم یه جا دیگه آز دادم منفی بود رفتم ازمایشگاهه گفت اشتبا واسم  وارد کرده نصف جونم و گرفت با اشتباهش🤦🏻‍♀️

اخرین آزمایشم و ۲ ماه و یه هفته بعد از رابطم دادم منفی بود به نظرت قطعیه ینی اگه حامله بودم تا الان ...

قطعا منفیه 

شک نکن بعد دوماه غیرممکنه کاذب باشه 

وای چه شانسی داشتی 😂تو خودت همینجوری حساسی اونام🥴

قطعا منفیه  شک نکن بعد دوماه غیرممکنه کاذب باشه  وای چه شانسی داشتی 😂تو خودت همینجوری ح ...

اره اصن سکته کردم احه هنوز من دل درد دارم پریودام درست نیس ینی عوارصش انقد طولانیه؟ من هیشکیو ندیدم اینجوری باشه

اره اصن سکته کردم احه هنوز من دل درد دارم پریودام درست نیس ینی عوارصش انقد طولانیه؟ من هیشکیو ندیدم ...

رو هر کی یه جور اثر میذاره

ولی حتما برو پیش یه دکتر زنان خوب قرص بده برای تنظیم پریودت