2777
2789
عنوان

ای سیو وزایمان

160 بازدید | 12 پست

خانما من موقع زایمان دومم دوروز توی ای سیو بودم وازاون موقعه 10 ماهه گذشته اما دیروز ظهر خواب دیدم روی همون تخت بیمارستان نشستم و مادرشوهرم همراهیم بود یک اقای یک ظرف غذای اومد دادبهم و مادرشوهرم پرسید شماکین گفت من شهید محسن نامی ک شفاعت دخترتون کردم ک ب این دنیا برگشت من اصلا تاحالا اسم این شهید نشنیدم بیدارشدم زدم نت دیدم ب این اسم شهید هست ب نظرتون باید خیرات بدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم من دفعه اولی هست ک اسم این شهید شنیدم تاحالا اصلا اسمشو نشنیده بودم خودم خیلی فکرم درگیرش شد ...

براشون خیرات کنید قرآن بخونید نماز بخونید

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
براشون خیرات کنید قرآن بخونید نماز بخونید

البته اینم بگم گفتن من شهید حاج محسن نامی هستم ک تونت فقد نوشته محسن نامی منم ازاون روز همیشه سرنمازام دعاشون میکنم دلم میخاد خیراتم بدم 

دعا در حق شهید خوبه اما مهمترین نکته در مورد شما اینه که خداوند فرصت جبران مجدد به شما داده..تمام حق هایی که به گردن داریو و وظایف دینی خودتون رو انجام بدید .نماز قضا و روزه قضا ،خمس و ....

دعا در حق شهید خوبه اما مهمترین نکته در مورد شما اینه که خداوند فرصت جبران مجدد به شما داده..تمام حق ...

حقیقشو بخواین من اصلا نماز نمیخوندم الان حدودچند هفته ای هست نماز میخونم فکر میکنم برای همین این خواب دیدیم