2777
2789
عنوان

نماز

63 بازدید | 8 پست

سلام خانما برای اولین بار توی عمرم امروز نماز صبح با همسرم رفتم مسجد همین الان برگشتیم خونه 

خیلی عالی بود. 

توی راه نم بارون میزد. 

خیلی گریه کردم و دعا کردم به یاد همتون بودم. 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

ممنون ازت باصفا😘😁خداقبول کنه ان شاالله

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انشاءالله حاجت روا شین همه.منم انشاءالله دعا کنین انشاءالله حاجت روا شم منتظر ی خبری ام برسه دستم انشاءالله.انشاءالله خدا مهرمو ب دل اونی ک دوسش دارم بندازه اسمم نیلوفره 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
انشاءالله حاجت روا شین همه.منم انشاءالله دعا کنین انشاءالله حاجت روا شم منتظر ی خبری ام برسه دستم ان ...

انشاالله به خواست خدا حاجتتون برآورده میشه عزیزم. 

حتما دعاگوی شما هستم 🙏🙏

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
انشاالله به خواست خدا حاجتتون برآورده میشه عزیزم.  حتما دعاگوی شما هستم 🙏🙏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8552575/ختم-یاعلیوقتش-تا-۹-اردیبهشت

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹