2821
2789
عنوان

عید فطر..

237 بازدید | 8 پست

کسی میدونه عید فطر کی میشه؟ 

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گفتن دوشنبه

تو گوگل سرچ کردم نوشته بود یکشنبه که

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏
گفتن دوشنبه

این چه عکسی هست  رو پروفت

اگه اسمت لگن گوشه حموم بود باز یه چیزی  

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
این چه عکسی هست   رو پروفت اگه اسمت لگن گوشه حموم بود باز یه چیزی    

جررررر😂به چیا هم توجه میکنی

2790
2823
2791
2779
2792