2777
2789
عنوان

کسی که تریاک میکشه

3539 بازدید | 48 پست

هر بار چقد طول میکشه تا بکشه 

و روز چند بار 

تازه کار با اونیکه خیلی وقته میکشه فرق داره مصرفشون 

لطفا کسی میدونه بگه مهمه

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم

بعضیا میخورن 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا هیشکی رو درگیر این مساله و تنشاش نکنه

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

لاغر شدن اولین نشونه اس 

لبها سیاه میشه 

تازه کار کم تر میکشه دیگه  

زمانش را نمیدونم 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

اون که تازه کاره معمولا 1ساعت بسشه اون که خیلی وقته میکشه دائم پای بساطه 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
اكثرا قورت ميدن چون به زمان و مكان نياز نداره

اره یا من دیدم با چای حل میکنن و میخورت

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
تا حالا نکشیدم ولی یه همسایه داریم مردشور ببره ۱۰ دقیقه میکشه بوش از طریق حموم میاد تا بالا اوووف د ...

الهی پس حسابی بوخوره میشی😂😂😂

برای سلامتی بیماران صلوات هدیه کنیم ❤️