2821
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 33 پست
آره بابا  اون هم همیشه آدرس و دکتر و آرایشگاه و اینا رو از من میگیره من رو خیلی قبول داره  ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر 

خدا حفظتون کنه عزیزم

درستش همینه ، دنیا دو روزه . باید با هم خوب باشیم 

رقابت وقتی زیباست که با رفاقت باشد ... 

جاری منم همینطوره قطع رابطه کردم اما از عکس پروفایلام هم اسکی میره و جزئی میشه ببینه چی تنمه بره بخره. 

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مهم نیست بذار تقلید کنه این نشون میده شما بهتر ی

اخه بديش اینه نمیره دقیق همونو بخره مثلا میبینه تو آیفون ۱۱ داری میره آخرین مدل آیفون رو میگیره. یا میبینه تو یه النگو خریدی میره ۲ تا میخره. که همش ثابت کنه ببین من از تو بهترم

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
اخه بديش اینه نمیره دقیق همونو بخره مثلا میبینه تو آیفون ۱۱ داری میره آخرین مدل آیفون رو میگیره. یا ...

اهمیت نده اون از درون داره میسوزه بازم داره نشون میده شکا از اون بهترید که تقلید میکنه

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز