2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 33 پست
آره بابا  اون هم همیشه آدرس و دکتر و آرایشگاه و اینا رو از من میگیره من رو خیلی قبول داره  ...

خدا رو صد هزار مرتبه شکر 

خدا حفظتون کنه عزیزم

درستش همینه ، دنیا دو روزه . باید با هم خوب باشیم 

رقابت وقتی زیباست که با رفاقت باشد ... 

جاری منم همینطوره قطع رابطه کردم اما از عکس پروفایلام هم اسکی میره و جزئی میشه ببینه چی تنمه بره بخره. 

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهم نیست بذار تقلید کنه این نشون میده شما بهتر ی

اخه بديش اینه نمیره دقیق همونو بخره مثلا میبینه تو آیفون ۱۱ داری میره آخرین مدل آیفون رو میگیره. یا میبینه تو یه النگو خریدی میره ۲ تا میخره. که همش ثابت کنه ببین من از تو بهترم

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
اخه بديش اینه نمیره دقیق همونو بخره مثلا میبینه تو آیفون ۱۱ داری میره آخرین مدل آیفون رو میگیره. یا ...

اهمیت نده اون از درون داره میسوزه بازم داره نشون میده شکا از اون بهترید که تقلید میکنه

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن