2777
2789
عنوان

سینه درد بارداری

103 بازدید | 10 پست

سلام میشه راهنماییم کنین؟خیلی استرس دارم اخه من هفته پیش تست بارداریم مثبت شد دو‌سال پیش یه سقط داشتم اما علائم این سریم با اون سری خیلی فرق داره اونسری خیلی سینه هام درد میکرد اما این سری خیلی کمه دردشون و در طول روز اصلا درد ندارم اونسری همش تهوع داشتم اینسری فقط وسط روز یه ذره احساس تهوع دارم و فکر غذا اذیتم میکنه اما خوب غذا میخورم… 

به نظرتون طبیعیه؟دکتر برام ۱۱ ام که میشم ۶ هفته و‌دو روز سونو‌نوشت اما میخوام هفته بعد برم که ضربان قلبشم ببینم اخه اون سری تو هشت هفته توقف ضربان قلب باعث سقط شد تو‌هشت هفته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس طبیعیه؟

طبیعی بودن یا نبودنشون رو نمیدونم چون خودمم یکم استرس دارم اخه هیچچچ علائمی ندارم ولی امیدم به خداست 

منم یه چندروز دیگه میرم سونو 

البته من هفتا قبل رفتم 

کیسه اش بود ولی هنوز جنین نبود 

گفت هنوز زوده 

استرس اونم دارم 

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
طبیعی بودن یا نبودنشون رو نمیدونم چون خودمم یکم استرس دارم اخه هیچچچ علائمی ندارم ولی امیدم به خداست ...

انشالله که نی نیت سالمه استرس نداشته باش برات دعا میکنم‌نی نی رو‌سالم بغل بگیری توام‌برام دعا کن

انشالله که نی نیت سالمه استرس نداشته باش برات دعا میکنم‌نی نی رو‌سالم بغل بگیری توام‌برام دعا ک ...

ان شاالله عزیزم همچنین خودت گلمم

چشم منم دعا میکنم

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن