2777
2789
عنوان

جوش زیر پلک

| مشاهده متن کامل بحث + 12739 بازدید | 44 پست
آخه بدبختی نمیدونم پیش چه دکتری برم پوست برم چشم برم کجااااا برم :( ولی با سوزن خطرناکه واقعا

باید بری پیش دکتر متخصص پوست 

آره واقعا مخصوصا تو که نزدیک چشمته خیلی خطر داره 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میترسم دکتر پوست تشخیص نده درست  تو اینترنت نوشته تومور پلک هست که کار دکتر چشم

نمیدونم عزیزم 

چون من فکر کردم رو پوسته لابد دکتر پوست باید بری 

بازم هر جور خودت طلاح بدونی 

یا میتونی اول بری دکتر عمومی ببینه اون میگه کجا بری، و تازه دکتر خوبم بهت معرفی نیکنه

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

فک کنم خال باشه بازم برودکتر،دکترلازمی😅 ناراحت نشی گلم،آخه چراناخن های خوشگلتون رومیرین مصنوعی کا ...

فکر کنم برم دکتر بیچاره میمونه با من چیکار کنه

برای عید کاشته بودم الان هم رفتم ترمیم خودمم حوصلش رو ندارم از ماه بعد نمیرم دیگه

پس اول میرم عمومی

ایشالله زود خوب بشه 

فکر کنم برم دکتر بیچاره میمونه با من چیکار کنه برای عید کاشته بودم الان هم رفتم ترمیم خودمم حوصلش ر ...

آفرین دخترخوب🥰

ان شاا،،که چشات چیزمهمی نیس،ولی حتما پیگیرباش

وخدایی که بشددددت کافیست❣