2777
2789
عنوان

درد داره …

328 بازدید | 21 پست

درد داره كه براي يه كسي (همسرم) همه چيزتو از دست بدي و وقتي ازت حمايت نميكنه اعتراض كني و بگه : 

ستاره دارش كردم تا يادم نره هيچي از هيچكس بعيد نيست 

تا يادم نره براي هيچكس از زندگي خودم نگذرم

تا يادم نره انتظاري نداشته باشم 

تا يادم نره كسي كه بخاطر تنهاتربن شدم تو روي من بگه تو اگه خوب بودي …

امشب يه چيزي ته دلم شكست … نه ميتونم گريه كنم نه خوش باشم ، غم عجيبي عه 

نمك رو روي بد زخمي پاشيدن …

بابت ستاره دار کردنش افرین👌

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی زحماتی که ۲۱سال پابه پاش کشیدم ،زجرایی که کشیدم عذابها و نداریهایی که تحمل کردم دم بر نیوردم همه روبایه جمله بی ارزش میکنه .خداوند آدم نمک نشناس رو هدایت کنه و چشماشو به واقعیت و زبونشوبه قدر دانی باز کنه

غم عجيبي عه انگار كل راهو اشتباهي دوييدم و …

میدونم.خیلی خوب درکت میکنم.

ولی متاسفانه کاری از دستم برنمیاد برات جز اینکه اگه بخوای درد و دل کنی حرفاتو بخونم. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
گاهی زحماتی که ۲۱سال پابه پاش کشیدم ،زجرایی که کشیدم عذابها و نداریهایی که تحمل کردم دم بر نیوردم هم ...

بخاطرش خون دل خوردم ، تنها شدم بي كس شدم …

بي ارزش شد همش …

از چشمم افتاد