2777
2789
عنوان

جاری

299 بازدید | 18 پست

سلام خانومای گل.امروز شوهرم رفته پیش مامانش.مامانش بهم گفته فلانی(جاری عزیزم) قرار بوده هفته ی پیش پریود بشه فکر کردن حامله س ترسیدندیروز پریود شده.این دفعه ی دومه که مادرشوهرم به شوهرم برنامه پریود جاریمو گفته.خوب من بدم میاد.چه دلیلی داره شوهر من برنامه پریود یه زن نامحرمو بدونه.به نظر شما حق دارم ناراحت بشم؟

والا حق دارید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا پرده ی حیا دریده شده.....

ریپلای ممنوع ها......

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مگه هر ماه مادرشوهرت حضور میزنه پر... شدن جاریت رو؟ یا خودش میگه؟

اینقدر بدم میاد.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
چرا؟پریودی یک زن یه چیز کاملا شخصیه حالا اگه این اتفاق برعکس بیفته میدونم شوهرم عصبانی میشه

یه  سری از مادرشوهرا چون سنشون بالاست یا متوجع نمیشن یچیزایی میگن پس بیخیال 

من اگه مادرشوهرم بگع ناراحت نمیشم شاید طرز فکرش با من فرق داشتع باشه🤷‍♀️ 

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...
مگه هر ماه مادرشوهرت حضور میزنه پر... شدن جاریت رو؟ یا خودش میگه؟ اینقدر بدم میاد.

نه.برادرشوهرم به مادرشوهرم گفته چون ترسیده بودن حامله باشه.(اخه بچه ش ۱ سالشه) حالا این وسط چه ربطی به  شوهر من یه مرد نامحرم داره رو نمیدونم

اگه من به مادرشوهرم گفته بودم مثلا پریود شدم و برادرشوهرم میفهمید که یه دعوای سفت و سخت داشتیم

یه  سری از مادرشوهرا چون سنشون بالاست یا متوجع نمیشن یچیزایی میگن پس بیخیال  من اگه مادرش ...

اخه شوهرم و خود  مادرشوهرم خیلی ادعاشون میشه که ما فرهنگمون بالاست.شوهرم که میگه مامانم خیلی زرنگ و باهوش و فهمیده ان.خود مادرشوهرمم میگه من خیلی حواسم جمعه و هر حرفی رو نمیزنم

این همه ادعا خوب انتظار آدم میره بالا

نه.برادرشوهرم به مادرشوهرم گفته چون ترسیده بودن حامله باشه.(اخه بچه ش ۱ سالشه) حالا این وسط چه ربطی ...

برادرشوهرت پس از مادرشوهرت بدتره...حالا نشده که نشده، حامله باشه.چرا جار میزنند آخه!!!!همه شهر بفهمند زن اون آقا پر... نشده. که چی؟

بعضیا خیلی مسخره، راحتی و بی حیایی رو قاطی کردند...

ولش کن ناراحت نشو، یک شهر میدونستند، شوهر شمام روش.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
اخه شوهرم و خود  مادرشوهرم خیلی ادعاشون میشه که ما فرهنگمون بالاست.شوهرم که میگه مامانم خیلی زر ...

مردم اکثرا ادعا دارن گلم😐😐 

فدای سرت کاریش نمیشه کرد.میشع؟؟؟

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...