2777
2789
عنوان

خیانت میکنه بهم

160 بازدید | 5 پست

میخوام با کسی که بهم خیانت میکنه واسه اخرین بار حرفامو بزنم بهش خیلی دوسش دارم ولی دیگ از درد کشیدن خسته شدم اخلاقشم عین ادم نیست ی شخصیت غدی داره مرد سالااااار دوس داشتنش اصلا شبیه ادمای عادی نیست

ولی نمیدونم بهش چی بگم من میدونم بهم خیانت میکنه از یجا امتحانش کردم  هنوز ب روش نیوردم

اما خییییلی دوسش دارم میخواستیم ازدواج کنیم ولی از خیانتش بگذرم از اخلاقش که انقدر غد و ی دندست خسته شدم نمیدونم بهش چی بگم لطفا شما میگید چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو زندگی چند درصد ممکنه درست بشه ؟

100 درصد. اینی ک بخوای با این فکر با یکی ازدواج کنی و عوض بشه محاله ذات ک خراب باشه خراب کسی ک میخواد الان ازداج کنه ولی هنوزم خیانت میکنه مسلما بعدا هم همین کارو انجام میده شک نکن کاری به گذشته هیچ کس ندارم گذشته با هرکسی بوده هر کاری کرده ولی الان داره این کارو انجام میده.در آینده خیلی اذیت میشی سز موضوع خیلیییی 

100 درصد. اینی ک بخوای با این فکر با یکی ازدواج کنی و عوض بشه محاله ذات ک خراب باشه خراب کسی ک میخوا ...

ممنونم ❤ اره واقعا الان مهمه گذشته مهم نیست.

خودش و مامانش گفتن واسه این ک هنوز هیچی معلوم نیست حرکتی میزنه ولی همچی درست بشه و معلوم بشه ک قرار زندگی کنیم درست میشه

من یه چیز بگم ناراحت نشین،هیچ آدمی نیست که دوست داشتنش شبیه آدمای عادی نباشه،فقط این دوس داشتنو به کسی ابراز میکنه که واقعا دوستش داره،این آقا شما که میگی اهل خیانته چرا میخوای باهاش ادامه بدی؟آخر این رابطه به جایی میرسه؟