2777
2789
عنوان

وسواس فکری

392 بازدید | 14 پست

بچه ها کسی دچارش بوده یا اطرافیان تون؟

چجوری درمان شدین؟

قرص خاصی اگه مصرف کردین بگین؟ و دوره اش رو

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم مبتلا هستم. 

مال من خیلی شدیده.

من فلووکسامین میهوردم با کلروپرامین حالم کاملا خوب شده بود. 

خانوادم مجبورم کردن دارو هام رو قطع کنم... الان دوباره برگشت شما برید درمان رو کامل کنید خوب میشبد. 

خودم مبتلا هستم.  مال من خیلی شدیده. من فلووکسامین میهوردم با کلروپرامین حالم کاملا خوب شده ب ...

روانپزشک این داروها رو تجویز کرده؟

مستقیم میشه رفت یا اول ارجاع میدن روانشناس

من هنوز دارویی ندارم ولی خب داغونم!

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

ببین ی روانشناسی می گف اولش باید با دارو درمانی درمان شه بعد با گفت و گو با مشاور و روانشناس .

اما ی راهکار برای وسواس فکری خفیف هست : 

اولا سعی کن ذهن آگاه شی بعدشم همون موقع که فکر هجوم میاره و ول نمی کنه پاشو ی فعالیت بکن که یادت بره . فعالیت نباید مطالعه یا کار فکری باشه . مثلا ورزش کن برقص یا اینستا ببین و فیلم و...

سلام 🌷

اگه دوس داشتی یکم بیشتر بگو خداروشکر حل شده 💜

فقط خودت میتونی خودت رو قانع کنی آگاه باشه این رفتارت وسواس گونت و وقتی وسوسه شدی ذهنتو منحرف کنی و کار درست و واقعی رو بکنی 

ولی ریشه ی وسواس اضطراب و استرسه وسواس یه مکانیزم دفاعیه  ذهنه تا با تکرار یه رفتار به ذهن آشفته و مضطرب نظم و آرامش  بده 

اگه میخواین ریشه ای حل کنید باید بگردید دنبال دلایل وسواس و اضطرابتون و رفتار خودتون رو تحلیل کنید تا به خودآگاهی برسید 

روانپزشک این داروها رو تجویز کرده؟ مستقیم میشه رفت یا اول ارجاع میدن روانشناس من هنوز دارویی ندارم ...

باید بری روانپزشک این دارو ها خطر ناکن مال منو روان.پزشک داده.... اصلا فکر کنم. یکی از دارو هامو بدون نسخه نمیدن.