2777
2789

من

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی باید دقت کرد اما حتما نکاتی هم بوده رعایت نکردم  خدا با الرحم الراحمین بودنش بخشیده

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

خیلی باید دقت کرد اما حتما نکاتی هم بوده رعایت نکردم  خدا با الرحم الراحمین بودنش بخشیده

عزیزم سلام قشنگم

میگم حاجتت چی بوده؟ فک میکردی برآورده شه؟ بعد روز چندم حاجت گرفتی؟ خوابم دیدی؟

عزیزم سلام قشنگم میگم حاجتت چی بوده؟ فک میکردی برآورده شه؟ بعد روز چندم حاجت گرفتی؟ خوابم دیدی؟

سلام گلم شفا برای یک بیمار دکترجواب کرده بود وسطهای چله کم کم خوب شدن .....چی بگم عزیزم😭

سلام گلم شفا برای یک بیمار دکترجواب کرده بود وسطهای چله کم کم خوب شدن .....چی بگم عزیزم😭

به نظرتون منم میگیرم ؟ میخوام به کسی که همو دوست داشتیم و الان جدا شدیم برسم