2777
2789
عنوان

یسوال مهم دارم

102 بازدید | 7 پست

سلام گلای من،نمازو روزه هاتون قبول حق ان شاءالله،یکی از نزدیکای من محرمیت داشتن یه ماهه برای عقد،اما لازمه ک دوباره تمدید کنن چون ی عزیزی مرحوم شدن قبلش نمیتونن،الان برای ایشون سوال پیش اومده ک توی این بین ک هنوز تمدید نکردن با اون اقا ک ب اصطلاح نامزدشه بره بیرون دستشو بگیره گناهه؟ینی اطلاع بده ب اون آقا ک دیگ نامحرمن گناهه؟من عقیده خودمو ابراز نکردم گفتم نظر بقیه رم بدونم،توی خانواده خودمون پیش اومده همچین موردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه یه صیغه خوندن بین خودشون که چیزی نیست یدقه ای انجام میشه این همه دردسرم نداره

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
دیگه یه صیغه خوندن بین خودشون که چیزی نیست یدقه ای انجام میشه این همه دردسرم نداره

بله اقا بهشون پیشنهاد داده بود اما ازنظر ما چون ازدواج سنتیه تمدیدش بین خودشون ممکن بود وجهه ی خوبی برای دخترخانم نداشته باشه و اقا تصور کنه راحت میتونه هرسری تمدید کنه ما پیشنهاد دادیم بازهم با اجازه پدر دخترخانم باشه