2777
2789
عنوان

باطل سحر

281 بازدید | 2 پست

📣📣یه روشی وجود داره که فکر کنم موهبت الهی باشه در حق شخصی که طلسم شده.

📣👈..یک کیلو سرکه میخرید به اضافه 100گرم قلیاب ماده ایست که در عطاریهای پر و پا قرص یافت میشود و ارزان است. سرکه و قلیاب را با هم کاملا" قاطی کنید و حل کنید (پودرش رو بگیرید بهتره) وقتی قاطی شد بویی شبیه بوی لجن میده کامل هم بزنید

👈..یه ربع قبل از غروب آفتاب  (زمان حتما رعایت شود )

👈..در هر روزی که بود داخل حمام رو به قبله می ایستید و میگید یا الله و یا فرشتگان مقرب الهی شما رو به حق 124 هزار پیامبر الهی قسم میدهم هر که کرده عاطل من میکنم باطل و شما هم بکنید باطل.

👈.. تمام ظرف رو(نه کمتر) به یکباره بریزید روی سرتون تا پایین بدنتون. اولین جا سر مهم است.دو دقیقه صبر کنید چشمانتون رو قبل از شستن بدن با آب،

📣📣 هرگز باز نکنید چون میسوزه.بعدش خودتون رو با آب بشورید

🔔.... یه نکته مهم بگم سرکه و قلیاب هر طلسم و سحری رو از بین میبره اگه طلسمت قوی باشه امکان داره موقع این کار بدنتون شدید لرزش کنه نترسید موکلین سحر از سرکه و قلیاب بیزارند با این کار از بدنتون پرت میشن بیرون. اونوقت انگار تازه به دنیا اومدید

🌹.. و ببینید فردای اون روز چی میبینید شاید هم فکر کنید معجزه شده

👈..(این عمل باید تا 7روز تکرار شود تا نتیجه مطلوب، حاصل گردد)

📣.اگر زمان  رو رعایت نکنید گویی انجام ندادید مواظب چشمانتان باشید که بسته باشد

📕📕..یک استاد علوم غریبه

⭕️کپی  بدون  آدرس = نارضایتی

هعییییی خدا😐

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز