والا من دو سال پیش دکتر داد فقط دوهفته خوردم ریزشم کلا قطع شد و عوارضی ندیدم البته نمیدونم روی سردمزاجیم شاید کمی تاثیر گذاشت ولی زود قطع شد
ولی دوس دارم بدونم چه عوارضی داره
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
شما هم ریزش مو هرمونی بوده؟ یه سری عوارض داره که تو اینترنت دیدم
بله چون سریع ریزشم قطع شد منم دو یا نهایت سه هفته استفاده کردم
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
اره من دو سه سالی بود ریزش داشتم این فقط خوبش کرد الانم دوباره کم بیش دارم ولی نخریدم دیگه