2777
2789
یعنی می خوای یه کاری کنی فر بشه؟ فر دائم که نمیشه ولی می تونی موس بزنی فر ریز بشه خیلی هم میمونه

موس زدم ولی فرش درشت تر میشه دوس دارم مثل سیم تلفن بشه حالا از این عکسایی که گذاشتمم درشت تر بسه اشکال نداره

🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در یه حدن انگار ، باز سومی بهتر 

اگه دایم میخوای نمی‌دونم ولی با بابلیس فکرکنم بشه

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
یعنی می خوای یه کاری کنی فر بشه؟ فر دائم که نمیشه ولی می تونی موس بزنی فر ریز بشه خیلی هم میمونه

موس بزنیم مثلا تا چندوقت میمونه؟

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
موس زدم ولی فرش درشت تر میشه دوس دارم مثل سیم تلفن بشه حالا از این عکسایی که گذاشتمم درشت تر بسه اشک ...

بعدش شونه کن یا مثلا مداد بپیچون دور چند تار موت موس بزن سشوار بگیر رو مدادارو بعد مدادارو در بیاد

😐😐😐

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن
تا حموم رفتن بعدی😂 آخه بابایی ول میکنه خودشو بخاطر اون گفتم

حالت چرب و چیلی نمیگیره مو؟مثلا جوری که به پوستم بخوره چندشم بشه

🫂🫂🫂

کروناس خانم.. فاصله اجتماعی رو رعایت کن😂😂

دوسال پیش با نی نی سایت اشنا شدم. یک و نیم سال پیش اولین کاربری مو زدم. این سومین کاربریمه.  چون خیلیا منو با کاربری اولم می‌شناسن. اینو صرفا برای اینکه درد و دلم رو راحت بگم زدم... اومدم هر چی تو دلمه بریزم بیرون. به زودی داستان زندگی خودمو مامانمو میزارم😘🙂