2777
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 23 پست
نفرین میکنن و چون خیلی مومن هستن نفرینشون اثر میکنه 

چه ربطی به نفرین داره؟؟؟ مگه خودشون مایل به این دوری و کم شدن ارتباط نیستن.؟؟؟ اگه مایل نبودن که خب شما رو هم دعوت میکردن مثل بقیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو هم ارتباطت و رفت و آمدتو کم کن وقتی اینجوری میخوان

سر بچه اولم قطع ارتباط کردم حتی بچم دنیا اومد خبر ندادم ولی بچم ۸ روز بستری شد بیمارستان دکتر ناامید شد تا به مادرشوهرم زنگ زدم و گفتم دعا کنین و... بچم خوب شد 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
چه ربطی به نفرین داره؟؟؟ مگه خودشون مایل به این دوری و کم شدن ارتباط نیستن.؟؟؟ اگه مایل نبودن که خب ...

وقتی خیلی دیر به دیر برم پدرشوهرم زنگ میزنه بیاین ولی تو مناسبتا و .. ما رو فراموش میکنن 

سر بارداری اولم عید قربان گوسفند قربانی کردن بین همه پخش کردن به ما ندادن هنوزم تو چشمم هست 

وقتی خیلی دیر به دیر برم پدرشوهرم زنگ میزنه بیاین ولی تو مناسبتا و .. ما رو فراموش میکنن  سر ب ...

خب وقتی زنگ میزنه گله کنه شما هم اینا رو بگو خیلی راحت. بگو مسئله اصلا خوردن و غذا و این چیزا نیست ولی حس ما از این رفتارا اینه که یا دلتون نمیخواد تو جمعاتون باشیم یا اونقدر براتون مهمیم  که اصلا فراموشمون میکنید!!!

خب وقتی زنگ میزنه گله کنه شما هم اینا رو بگو خیلی راحت. بگو مسئله اصلا خوردن و غذا و این چیزا نیست و ...

روم نمیشه همیشه احترام گذاشتم حتی دیشب گفت خبرت نکردم بارداری چشمت میزنن گفتم حق با شماست ولی دلم شکست