2777
2789
عنوان

من🎨👩‍🔬

69 بازدید | 10 پست

بچه ها توروخداااا اگه تجربشو دارین کمکم کنید

من امسال کلاس نهمم معدل ترم اولم19و ۷۲ شد واسه انتخاب رشته واقققعاااا مردد ام یه بار میگم برم تجربی یه بار میگم برم انسانی یا رشته های هنر

راستشو بخواین علاقم تجربیه ولی انسانیو بخاطر اسون بودنش میگم داداشم مخالف تجربیه ما تو روستاییم خیلی از بچه ها بودن تو اینجا که درسشون واقعا عالی بود تو تجربی مدرسه نمونه هم بودن(همین امسال)مثلا ی پسر بود شب و روز درس میخوند درسش عالی بود اما ۲ سال کنکور داد قبول نشد الان حسابداری ازاد میخونه شما بخواین ب من کمک کنید چیو پیشنهاد میکنید؟تجربی،ریاضی؛انسانی یا هنر؟

بااجازه استاترعزیزم 🌺😍https://www.ninisite.com/discussion/topic/8559622/به-عشق-حضرت-علی-علیهالسلام-میای-ختم-قرآن-دسته-جمعی-شرکت-کنی

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

اول علاقه و انگیزه و پشتکار

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ببین کی گفته انسانی اسونه ؟ 

البته من خودم سال اخر تجربیم دوستام ک انسانی بودن خیلی از سختیاش گفتن تجربیم خیلی سخته 

ببین هیچوقت مردد نباش قشنگ بسنج ببین ب چی علاقته اونی هم گفتی مرتب میخونده و ۲۰ بوده اما بازم پزشکی نیاورده لابد فقط درحد مدرسه میخونده 

مدرسه با آموزش و پرورش و کنکور ودانشگاه با سازمان سنجش بحثشون از هم جداس کسی ک بخواد واقعا یه رشته تاپ قبول شه باید کنکوری بخونه من کسیو میشناسم با ۱۰۰ روز خوندن پزشکی ساری اورد !

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

شما چند ساعت درس میخونین تو روز؟

۱۳تا ۱۵ساعت 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

عزیزم رشته تجربی هرکسی توش قبول نمیشه حتما باید تیزهوشان باشی یا سهمیه داشته باشی مدارس عادی اصلا ...

چرا اینجوری میگید !؟ بخدا ک رسیدن ب خدف هرکسی فقط و فقط ب پشتکارش و اراده اش بستگی داره تجربی عشق میخواد عمر تلف کردن نیست 🤍🙏