❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
این همه افکت و رنگ ؟ خو یچی بزار خوب بتونیم ببینیم لاقل رنگ چشاتون رنگ پوستتون رو ...
قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده : از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :) دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
هر دو زیبا هستید نمیتونم انتخاب کنم انگار که خواهرید خیلی شبیه همید
گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
سوزنت گیر نکنه... روی آدما، حرفا و اتفاقات... فقط رها کن، نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی، فقط بگذر... تو حق داری که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که حالت خوب باشه.تو حق داری که لبت پر از خنده های قشنگ باشه.تو حق داری که جایی که دوست داری باشی.تو حق داری که کاری که دوست داری انجام بدی.تو حق داری که که به تمامی آرزو هات برسی.تو حق داری که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که گاهی غمگین باشی.تو حق داری که گاهی از غصه پر باشی.تو حق داری که یه روزایی یا خودت تنها باشی.تو حق داری که یه روزایی از شدت درد گریه کنی.و من حق ندارم که تو زندگی تو دخالت کنم.من حق ندارم که قضاوتت کنم.همین. کاربری سوممه