2789
عنوان

کسایی که رفتن...

309 بازدید | 6 پست
شهر اندیمشک یا دزفول لطفاً بگن چطور شهر هایی هستن. اصلا بدرد گشت و گذار میخورن یا نه؟جاهای دیدنی و تفریحیشون چطوره؟
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
ما یه همکاری داشتیم دزفولی بود همش تعریف میکرد از طبیعت و آب و هوا و شکار و ماهیگیری و این چیزا. والا من نرفتم اما اگر اونطوری باشه که اون میگفت جای خوبیه :دی
اگر می خواهید چیزهایی بدانید و بخرید که شما را با زن های دیگر متفاوت کند به سایت چیپوش سر بزنید http://chipoosh.com
عزیزم اندیمشک رو رفتم بصورت عبوری ....خیلی اما وارد نیستم به مکانهای تفریحیش ...... اما دزفول ....مقبره زیارتی(سبزه قبا ) و امکان دیدنی وتفریحی داره ..... حتما علی کله برید ....خیلی خوش میگذره ............... اگه اهل آبتنی هم باشه که دیگه عالیه ........در کل شهرای خیلی بزرگی نیستن ومیشه توی دو روز نهایت همه جاشون رو گشت ......... من توصیه میکنم شوشتر برید .... آسیاب های بادی ..
قضاوت نمیکنم.... تا قضاوت نشوم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دزفول واقعا قشنگ زیباست پراز جاهای دیدنی وزیارتی وسیاحتی .دزفول رود دز از وسط شهرش عبور میکنه به این خاطر جاده ساحلی قشنگ داره
بزرگترین اشتباه زندگیم،دلسوزهای های بیجایی هست که بوی حماقت میدهند.به هر کسی به اندازه ی لیقاتش بها بدید نه به اندازه ی مرامتان
مرسی بچه ها. راستی خرم آباد چه مکان های تفریحی و دیدنی ای داره؟ تا اندیمشک و دزفول چقدر راهه؟ شوشتر چطور؟ فاصله اش تا اندیمشک و دزفول چطور؟
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡