2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوریه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

این چیه عزیزم

کاملا گیاهی

✔️ آرگان دیسار

✔️ مرطوب کننده پوست

✔️ جوان کننده 100% طبیعی

روغن آرگان دیسار Disaar Argan Oil 1 به دلیل کیفیت بالا و البته قیمت خیلی مناسب توانسته جایگاه ثابت ، بخصوص در بین خانم ها بدست آورد این روغن ارگان حاوی مواد اولیه با کیفیت ، پروتئین ها و ویتامین های لازم جهت ترمیم موهای خشک و شکننده و آبرسانی و مرطوب کردن آنها می باشد و از ایجاد موخوره جلوگیری می کند و شکل و شمایل صاف و شلاقی به موها می بخشد.
از ویژگی های قابل توجه این محصول که باعث تمایز از محصولات مشابه می گردد این است که حاوی ضد آفتاب و نگه داری موها در برابر اشعه های مضر خورشید می باشد .
این روغن دارای حجم ۱۲۰ میلی لیتر بوده و بهترین نرم کننده برای موهای سر می باشد . جدا از این ویژگی ها ،این محصول یک نرم کننده و حجم دهنده قوی نیز به شمار می رود که به سادگی جذب مو شده و اثرات نامطلوب مانند چربی و … را بر روی مو به جا نمی­گذارد.

من قصدم کمک هست نه تبلیغ.گزارش نزنید لطفا🙂🙂انواع محصولات آرایشی بهداشتی.لاغری چاقی.پوست و مو🤩