2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هرچی از دلم در میاد بش میگم  از بس که عصبانی میشم.  خودش میخنده دخترم

من یجورایی براش دعا میکنم دیگه ....حرصمم خالی میشه دیدم بعضیا نفرین میکنن ناراحت میشم من تبدیلش کردم به دعا واسش

شاید باورت نشه دعوا نمیکنم فقط باهاش حرف نمیزنم هرچی صدا بزنه چیزی بگه محل نمیدم یه ده دقیقه تا اع ...

چند سالشه بچت من مثل خودتم   دخترم 11 سالشه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
عزیزم خدا حفظش کنه من پسرم پنج سالشه اوج لجبازی و شیطونی 

مرسی گلم قبلا اینجوری نبودم ولی چون نوزاد دارم   دوتاشون  غررر میزنن تحمل ندارم   دیونه شدم 

مرسی گلم قبلا اینجوری نبودم ولی چون نوزاد دارم   دوتاشون  غررر میزنن تحمل ندارم  ...

دقیقااا منم 🤣 چقدر تفاهم

دخترمم شش ماهشه ولی آرومه

من بخاطر پسرم میگرن گرفتم انقد ک گریه میکرد الکی

بهونه میگرفت الکی

لجبازی های وحشتناک

بودنت شد آرامش قلب من 🎀💕

دقیقااا منم 🤣 چقدر تفاهم دخترمم شش ماهشه ولی آرومه من بخاطر پسرم میگرن گرفتم انقد ک گریه میکرد ...

همه میگن   نوزاد یه 4 یا 5 ساعته باید بخوابه ولی من 3 ماهشه همش گریه از وقتی به دنیا اومد تا الان  بی‌تابی بیقراری میکنه منم اعصابم 0 شد بخدا با دخترم درس داره کلاس سومه آخ نگو یک آدم دیونه شدم بخدا  

همه میگن   نوزاد یه 4 یا 5 ساعته باید بخوابه ولی من 3 ماهشه همش گریه از وقتی به دنیا اومد ...

اروم میشه عزیزدلم

اقوام ما میگن بچه چهارماهش بشه اروم میشه چون میفته رو شکم و دل درد و نفخ داشته باشه خوب میشه

من دخترم تا ماه قبل اینجوری بود

نه جایی میرفتیم نه کسی میومد چون میدونستن وضعمو

۲۴ ساعت شاید من دوساعتم نمیخوابیدم

همش گریه و بغل

الان انقد خوشحالم ک حد نداره

انشالله نی نی شمام همینطوره 😍

بودنت شد آرامش قلب من 🎀💕