hanigol مدیر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 عنوان پریودددددد😫 | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 25 پست سلاااام خانوما من همیشه پریودم منظم بود هر ۲۹ روز الان دوماهه اقدام ردم برای بارداری هر دوماه عقب انداختم شده ۳۵ روزه!!! قبلشم سونوگرافی و آزامایش و..... هیچ مشکلی نداشتم به نظرتون چرا اینجوری شده طبیعیه تو ایدام عقب انداختن؟! 1401/02/08 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6416 خوب وقتی اینجوری میشه روز تخمک گذاری روچه جوری حساب کنم؟! روز تخمک گذاری رو ول کن از شبی ک پاک شدی ی شب در میون نزدیکی داشته باش تا آخر پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6416 اعصابتو خورد نکن هنوز اول راهی😅 چن هفته ای شما🤩 پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
hanigol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 ببین من تخمک گذاریمو از رو درد تخمدان و ترشحم متوجه میشم و کلا ازپاکی بعد پریود رابطه دارم تا ... منم از علائم متوجه میشم از تول تا آخرم رابطه دارم ولی باز میگم جوری باشه که اون روزا حتما رابطه داشته باشم
hanigol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 روز تخمک گذاری رو ول کن از شبی ک پاک شدی ی شب در میون نزدیکی داشته باش تا آخر اره ولی میگم جوری باشه که اون روزا حتما رابطه داشته باشم
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6416 ۱۲هفته و ۴روز عزیزم😁 الهی 🤩 اول راهی پس ❤️ انشاالله که بسلامتی دوران بارداریتو طی کنی 🥰🤩🤲 پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
dokhtarebala77 عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 9239 منم از علائم متوجه میشم از تول تا آخرم رابطه دارم ولی باز میگم جوری باشه که اون روزا حتما رابطه داشت ... ببین اسپرم اگه کیفیت داشته باشه تا ۴۸ساعت زندس پس نگران نباش تو دوروزم یوقت رابطه نداشته باشی چیزی نیس
رویاییی عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 4209 الهی 🤩 اول راهی پس ❤️ انشاالله که بسلامتی دوران بارداریتو طی کنی 🥰🤩🤲 مرس عزیزم فدای تو انشالله شماهم بسلامتی نی نی تو بغل بگیری اول راهم ولی دیگ خستم😅ویار خیلی شدید دارم از هفته ۶تا ب الان
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6416 مرس عزیزم فدای تو انشالله شماهم بسلامتی نی نی تو بغل بگیری اول راهم ولی دیگ خستم😅ویار ... فدات ❤️ اشکال نداره رفته رفته کمتر میشه 😘 پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️