2777
2789
بسیار هم از نظر فرهنگی غنی هستن

دمت گرم

چون میگذرد غمی نیست ...   ساکن سمنان                                                                                            مهدیشهر و شهمیرزاد و دامغان و سرخه 
من ازجاهای خلوت بدم میاد جاهای شلوغ دوست دارم    

جاهای شلوغ هر شهری بازاره    سمنان بازر روزاش هم خوبن 

چون میگذرد غمی نیست ...   ساکن سمنان                                                                                            مهدیشهر و شهمیرزاد و دامغان و سرخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ما هستیم کسی ما رو نمی بینه...مردمی آروم و ساکت که کار خودشونو می کنن...

شما و ما توی سمنان زندگی بدون حاشیه و بدور از تنش و دردسر داریم ... ما خوبیم 

سلام عزیزم میشه بیشتر ازسمنان بگی؟زندگی توش سخت نیس؟ب لحاظ امکانات و مردم و...

سلام فکر نکنم زیاد سخت باشه...اونجا آرومه همه جاها به هم نزدیکه...بستگی داره قوت مالیت چقدر باشه خوب باشه راحت تو بهترین جاش زندگی میکنی قیمتها هم خب مثل تهرانه اما جاهاییش ارزونتره

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست