manbaharam مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1507 عنوان عکس اتاق بچم نظربدیننننن 311 بازدید | 15 پست بنظرتون این دوتاروباهم بزنم وداخلش چیزای خوشگل بچینم وب اویزش لباس کوچیکی عروسک کوچیکی چیزی وصل کنم قشنگه؟؟ 1401/02/08 | 13:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manbaharam مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1507 https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۲۰۴۲۶_۱۵۵۳۰۵_5eyi.jpg
جودی_ابوت۱۲ عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 2755 ن قشنگ نیس😐 کاربری واگذار شده.🙏🏻 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه.🌹
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99089 عالی وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
جودی_ابوت۱۲ عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 2755 چررا اون لباسه رو از کاور درار😂 کاربری واگذار شده.🙏🏻 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه.🌹
سلامعیدتونمبارک عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 2838 خوشگله خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39202 چه خوشگلن توقعم از عکس کل اتاق بود ولی🙁 ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
کباب_پر عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 7490 همین یه عکس بود؟؟؟؟ از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن مرسی دوستم...
manbaharam مدیر استارتر عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1507 اون لباسه رو از کاور درار😂 خخب هنوهمینجوری امتحانی گذاشتم بچم هنوچندماه دیگ میاددرمیارم موقع چیدمان☹️
جودی_ابوت۱۲ عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 2755 خخب هنوهمینجوری امتحانی گذاشتم بچم هنوچندماه دیگ میاددرمیارم موقع چیدمان☹️ عزیزززم😍 کاربری واگذار شده.🙏🏻 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه.🌹
aretmisss عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 2775 عالیه بنظرم لباسو از کاور دربیار عکس و فیلمتو گرفتی دوباره بنداز تو کاور وقتی بدنیا اومد خاستی بپوشونی کاورشو دربیار حس تازگی بده واسه اسباب بازی هاشم همینطور من همرو باز کردم بعدش پشیمون شدم مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺