2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخ از سه ماهگی حرف میزنه خیلی زود راه افتاد تمام وسایل رو میشناسه وسایل برقی سر هم می‌کنه و کارای ج ...

خدا حفظش کنه عزیزم برا کسی نگو چشم میخوره

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱

بچه برادرشوهرم ١٨ ماهشه ببين چه كارها نميكنه فقط يكبار گوشي كسي رو دستش ببينه ببين بيست تا موبايل تشخيصش ميده 

تو مهمون نزديك دع تا موبايل رو چيديم كنار هم رو كاناپه بعد به پسر برادرشوهرم گفتيم گوشي هامون رو بهمون بده دونه به دونه درست مياورد بهمون ميداد 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خخخ از سه ماهگی حرف میزنه خیلی زود راه افتاد تمام وسایل رو میشناسه وسایل برقی سر هم می‌کنه و کارای ج ...

چی میگفت از ۳ ماهگی 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

از سه ماهگی حرف میزده؟! 

خواب اینجوریه که میبینی یهو وسط جاده شمال با مایکل جکسون و نانسی عجرم سوار پرایدی دارید قلیون میکشید و هایده گوش میدید و اینا همش خیلی طبیعیه واست و اصلا واست سوال نیس که چرا باید مایکل جکسون شلوار کوردی بابامو پوشیده باشه👀🦉

بچه سه ماهه چجوری حرف میزنه😐

سوزنت گیر نکنه... روی آدما، حرفا و اتفاقات... فقط رها کن، نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی، فقط بگذر...      تو حق داری  که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که حالت خوب باشه.تو حق داری که لبت پر از خنده های قشنگ باشه.تو حق داری که جایی که دوست داری باشی.تو حق داری که کاری که دوست داری انجام بدی.تو حق داری که که به تمامی آرزو هات برسی.تو حق داری که حال دلت شاد باشه.تو حق داری که گاهی غمگین باشی.تو حق داری که گاهی از غصه پر باشی.تو حق داری که یه روزایی یا خودت تنها باشی.تو حق داری که یه روزایی از شدت درد گریه کنی.و من حق ندارم که تو زندگی تو دخالت کنم.من حق ندارم که قضاوتت کنم.همین.          کاربری سوممه

اکه از سه ماهگی حرف می زد اب تو قمقه ریختنش رو تعریف نمی کردی و ملاک باهوشی عزیزم