2777
2789
عنوان

خستم کردن

91 بازدید | 14 پست

من ماه آخر بارداریمه خونواده شوهرم آدمایی بشدت پرحاشیه هستن حتی تو یه جشن تولد کوچیک کلی حاشیه درست میکنن که فلانی اینجوره و اونجوره هیچکدوم هم از هم خوششون نمیاد حدود ۶سال پیش جاری من زایمان کرد مادرشوهرم خیلی اذیتش کرد واقعا ما خودمون شاهدو ناظر بودیم که چه حرفایی زد و چه رفتارایی کرد این بماند ما تو شهرمون رسم داریم که سیسمونی رو مادر بیچاره زن میگیره با کادویی واسه جاری و خواهرشوهرو مادرشوهر این جاری من وقتی رفتارای مادرشوهرمو دید براش کادو گرفته بود ولی نداد بهش این جاریم به ماهم کادویی چیزی نداد من از هیچکدومشون به جز یکی تاحالا پاگشایی نگرفتم نه خواهر شوهر نه جاری دخترجاریم نامزد کرد دعوت کردم پاگشاش کردم گفتم عیب نداره جاریم زایمان کرد برا دخترش کادو گرفتم پاگشاش کردم با اینکه خودم محبتی ندیدم ولی گفتم عیبی نداره حالا به مامانم میگم نمیخواد چیزی بدی بهشون مگه اونا تاحالا برای من کاری کردن لطفی کردن که من بخوام جبران کنم تا اونجاییم که یادمه بیشتر محبتا از سمت من بوده ازینور میگم همین جاری که ۶سال پیش زایمان کردو حتی یه شیرینی نداد فقط به اون ندم چون حتی یبارم بعد اینکه من از زیارت اومدم براشون سوغاتی آوردم حتی نیومد سوغاتیشو ببره منه دیوونه گذاشتم تو ساک کادویی دادم بردش  ازینورهم میگم منکه از هیچکدومشون چیزی ندیدم پس به هیچکدوم هم کادو نمیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بی محبتی سخته منم تقریبا همچین شرایطی داشتم ولی خب حقیقتا مثل خودشون رفتار کردم .الان راحتم.

اصلا ازین که همیشه احترام گذاشتم و بی احترامی دیدم دردم همینه وگرنه صدقه سر بچم

متاسفانه درسته انگار باید منت بکشی بیان خونت واسه تبریک بعد تشکر هم بکنی بابت اومدنشون

آخه تو زایمان کردی وباید به تو کادو بدن الان براچی به جاریت و مادر شوهرت کادو میدین مگه اونا در بچه دار شدن شما نقشی داشتن که ازشون تشکر میکنین. والا باید برای مادر شما کادو بگیرن. 

آخه تو زایمان کردی وباید به تو کادو بدن الان براچی به جاریت و مادر شوهرت کادو میدین مگه اونا در بچه ...

متاسفانه رسمی هستش که جا افتاده مادر من هم کلا زن بامحبتیه دیروز هرچقدر براش تعریف میکنم میگم نمیخوادو فلان میگه عیب نداره آخه چرا عیب نداره اونا واسه من چیکار کردن تاحالا

واقعا همینه جالبیش اینه که حتی مقایسه هم میکنن

به هیچ عنوان.... همون رو پولش بده برای خودت یا بچت یه چیزی..  من که خیری از هیچکدومشون ندیدم.. وقتی اونا اهمیت نمیدن اگر انجام بدی فکر میکنن ساده ای.... من با حقوق 7 تومن عید به بچه های جاریم نفری دویست دادیم با اینکه کلی قسط هم میدیم.... یکی از جاریام 100 به بچم داد که حقوقشون 12 تومنه ویکیشون 50 که این یکی بنده خدا دستش خالیه.... هیچوقت برای کسی که بهت اهمیت نمیده ارزش قائل نشو

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

اصلا ازین که همیشه احترام گذاشتم و بی احترامی دیدم دردم همینه وگرنه صدقه سر بچم

میدونی فاطمه جان

به نظرم اگر هدیه ای میخوای بدی سعی کن چیزای کوچک تری باشه ولی من خودم از هدیه دادن خیلییی خوشحال میشم و حالم خوب میشه.چیزای کوچیک میخرم که نه تحت فشار باشم نه انتظار جبران داشته باشم.

خودت رو ناراحت نکن ،زندگی خیلی سختی داره.

به هیچ عنوان.... همون رو پولش بده برای خودت یا بچت یه چیزی..  من که خیری از هیچکدومشون ندیدم.. ...

همینو میگم به مادرم میگه اشکال نداره تو خجالتشون بکن نمیدونم چرا همشون ازم انتظار دارن حتی زنداداشم که کلا تو این یکساله من کلا یبار رفتم دعوتی خونشون هرشب پامیشه میاد خونه ما پاشو دراز میکنه میخوره میره یعنی درواقع از همه طرف تحت فشار بی محبتی ام هم زن داداشام هم جاریا و خواهرشوهرا مامانمم که همیشه میگه اشکال نداره تو کوتاه بیا

میدونی فاطمه جان به نظرم اگر هدیه ای میخوای بدی سعی کن چیزای کوچک تری باشه ولی من خودم از هدیه دادن ...

عزیزم چهارتا جاری دارم که برای هرکدوم هزارتومن هم حرومشونه با دوتا خواهرشوهر که میشینن واسه خودشون کادو در نظر میگیرن دوتا هم مادرشوهر با یکی خاله شوهر که زنعموم میشه حتی مامانم واسه اونم کادو خریده من کلمو کجا بکوبم خوبه حدود ۵۰۰هزارتومن فقط هزینه کادوهاشون شده من خودمو هم بکشم مامانم کادوهارو میاره میده🤦‍♀️بی محبتی آدمو داغون میکنه

همینو میگم به مادرم میگه اشکال نداره تو خجالتشون بکن نمیدونم چرا همشون ازم انتظار دارن حتی زنداداشم ...

من باشم نمی‌گذارم.... حالا با خوب یا بد... من به خاطر اینکه پدر شوهرم اینا به بچه های بقیه خیلی اهمیت میدن هم کم میرم و هم اصلا تو مدتی که نمیرم خونشون تماس هم نمیگیرم... بالاخره می‌فهمن از دستشون ناراحتم.... عزیرم تنها نیستی من حتی خانواده خودمم همینجور... داداشم پزشکه یه نگاه به آدم نمیکنه ببینه خوبیم بدیم.... منم جدیدا خودمم بی مهر شدم نسبت به همه... آدم مگه چقدر جون داره بریزه پای بقیه.... الان درس میخونم بیشتر و آرامشم هم بیشتره... 

دعا کنید بچه هام عاقبت بخیر بشوند 🙏🙏

عزیزم چهارتا جاری دارم که برای هرکدوم هزارتومن هم حرومشونه با دوتا خواهرشوهر که میشینن واسه خودشون ک ...

خدا عوضش رو بهت میده.دیگه از این بریز بپاش ها نکن .حواست باشه گلم