2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گلم شیرخشک مخصوص دارن توداروخونه های دامپزشکی  یا پت شاپ ها بروبگیر براشون بعدبا سرنگ اروم بریز تودهنشون . نباید بخوابونی بچه گربه رو و بهش شیر بدی . چون ممکنه خفه شه.  از پت شاپ ها بپرس چطوربایددرست کنی (میزان مخلوط اب و پودر شیر خشک بچه گربه). و ایناخیلی کوچیکن فکرکنم باید به دفعشون هم کمک کنی 

مرا عهدیست با شادی ،  که شادی آنِ من باشد   

عزیزم لطفا خیلی زود براشون شیر خشک مخصوص بگیر و با شیشه یا حتی قاشق چایخوری خیلی اروم از گوشه دهنشون ، بده بخورن 

و روزی ۳ ، ۴ بار حداقل شکمشون رو بمال تا شکمشون کار کنه وگرنه خدایی نکرده نمیمونن

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !

شیر بده بهشون 🥲چقد نازن خودم زیاد گربه داشتم 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل پونزده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به غذایی که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی هزاران  بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم🥺❤️

سلام من یه گربه dsh دارم

قبل از هر چیزی اینو بدون که اینا بلد نیستن

کجا دستشویی کنن و باید از مادرشون یاد بگیرن

یه جعبه تهیه کن و توش خاک گربه بریز (دامپزشکی ها دارن)

خاک رو توی ظرفی بریز که اینا بتونن راحت برن توش

اخه خیلی کوچولوان 

براشون اب بزار و غذای خشک تهیه کن (از دامپزشکی)

غذای خشک به صرفه تر از هرچیزی هستش

بگی غذای بچه گربه میخوام بهت میدن قیمتای ارزون و گرون داره

شیر بریز براشون بزار جون بگیرن جاشون گرم باشه

اگه بیرون خاک دستشویی کردن دعواشون نکن تمیز کن تا 

یاد بگیرن اگه غذای خشک نمیتونی بگیری مرغ و نون بپز بده

بخورن

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️