2777
2789

جوابی نداره بلاک کن

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب خاصی نداره

کلا جواب نباید داد

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

بگو مثل یه دستمال کاغذی هستی

هیچ ارزشی نداری

هر دختری میتونه بهت دست بزنه...

اگه خیانتش جنسی بود اینو بگو

ولی اگه خیانتش عاطفی بود

بگو قلب بعضی ها دیگه قلب نیست بوی گند پا میده انقدر درش باز بوده و همه روش رفت و آمد کردن