2777
2789

من امروز روز ششممه اومیکرون گرفتم تا الان دوبار دکتر رفتم دارو و امپول دادن دومین دکتر داروهاش بهترم کرده الانم دارم میخورم اولش سرفه هام کم شد خلطم کم شد علایمم رفت حالا از دیشب اونقدر سرفه میکنم بالا میارم اصلا نمیتونستم دراز بکشم باید نشسته میخوابیدم که نمیشد هی اب گرم خوردم  اروم میشد باز انگار یه مشت خاگ ریختن تو گلوم تمام قفسه سینم درد گرفته از سرفه داروهامم دارم میخورم  دیگه دیشب اسپری زدم یکم اروم شد الانم یکم با اسپری اروم شد 

میشه از علایم درگیری ریه هاتون بگید سرفه هاتون چجوری بود یا علایم دیگه ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سرفه خشک داشتم نفسم بالا نمیومد،انگار داخل قفسه سینه مو تیغ بریده بود اینجوری میسوخت،استفراغ داشتم عفونت زده بود به خون و تمام بدنم  اکسیژن خونم پایین،که بستری شدم و آنتی بیوتیک قوی گرفتم و بعد یه هفته کم کم بهتر شدم ولی سرفه هام تقریبا تا یکی دوماه ادامه داشت

من سرفه خشک داشتم نفسم بالا نمیومد،انگار داخل قفسه سینه مو تیغ بریده بود اینجوری میسوخت،استفراغ داشت ...

اکسیزنتون چند بود ؟من سرفه هام با شروع کرونا بود خیلی خلط داشتم ولی کم بود الان زیادتر شده اکسیژنم فعلا خوبه 

امروز روز ششممه برم سیتی یا زوده یا دیره الان میخوام باز برم دکتر

اکسیزنتون چند بود ؟من سرفه هام با شروع کرونا بود خیلی خلط داشتم ولی کم بود الان زیادتر شده اکسیژنم ف ...

برو سیتی،من چون باردار بودم نتونستم برم سیتی و با آزمایش خون فهمیدن که ریه م عفونت کرده و عفونت زده به خون،من دو هفته از مریضی گذشت و با داروهای معمولی خوب نشدم روز به روز حالم بدتر میشد تا بعد دو هفته که بستریم کردن

من همون اوایل کرونا گرفتم که کرونا مد نبود ،تازه اومده بود تو ایران و پزشکا هنوز چیز زیادی نمی‌دونست ...

والا دکتر گفت اکسیژنت خوبه حالا امروزم باز برم ببینم چه میشه