2777
2789
عنوان

از خودم دلگیرم😥

144 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من ار خودم بدم میاد هم مادر بدی هستم واسه دخترم هم همسر بدی برای همسرم ن صبر دارم ن حوصله همش دعوای دخترم میکنم گاهی نفرین میکنم از شخصیت خودم بی زارم هر چی رو خودم کار میکنم ب نتیجه نمیرسم دلم میخواد آروم باشم اگه دخترم غذا نخورد دعواش نکنم  نفرینش نکنم بی قرار نشم خدایا ب حق این ماه عزیز کمکم کن 😖😖😖😖😔😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاور برو .عصبانی میشی جلو خودتو بگیر کم کم عادت میکنی .وقتی میخوای کتکش بزنی ب دستای کوچیکش ب صورت معصومش نگا کن اون چقد بی دفاع در برار تو چطو دلت میا بزنیش 

کسی اذیتش کنه گلشو پیش تو میاره گله تورو پیش کی ببره 

کاهو میقولی  🥬 🍀 💚  طراحم سفارش طراحی صورت زیبای شما پذیرفته میشود💜 کاربر ترکیده            ❤اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل‌فرجهم❤عشق فقط آقا ابوالفضل العباس(❤)

برو مشاوره عزیزم باید کم کم خودت رو تغیر بدی بعضی اخلاقا عادتمون شده کم کم پاک میشن ولی به مرور میتونیم خودمون رو عوض کنیم ،بعدش گلمم نفرین اصلا انرژی خیلی منفی و سنگینی داره که بیشتر خود همون آدمی که نفرین میکنن رو میگیره برا مسائل بزرگش نباید کسی رو نفرین کنی دیگه وای به حاله مسائله کوچیکش 

مشاور برو .عصبانی میشی جلو خودتو بگیر کم کم عادت میکنی .وقتی میخوای کتکش بزنی ب دستای کوچیکش ب صورت ...

ن گلم کتکتش نمیزنم فقط عصبانی میشم داد و بیداد میکنم یه باره نفرین میکنم بعد مثل سگ پشیمون میشم گریه ام میگیره 

ن گلم کتکتش نمیزنم فقط عصبانی میشم داد و بیداد میکنم یه باره نفرین میکنم بعد مثل سگ پشیمون میشم گریه ...

دور از جون رو عصابت کار کن عادت نشه برات دیگ نتونی کنترل کنی 

کاهو میقولی  🥬 🍀 💚  طراحم سفارش طراحی صورت زیبای شما پذیرفته میشود💜 کاربر ترکیده            ❤اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل‌فرجهم❤عشق فقط آقا ابوالفضل العباس(❤)
ردانی ک نیستم عزیزم دارو هم بعد زایمان خوردم بدتر خواب میرفتم هی 

هرکه میره پیش روانپزشک روانیه ؟؟؟ من الان خودم تحت نظر روانپزشک دارو میخورم . چرا تو مملکت ما بد جا افتاده همینطور که جسم بیمار میشه روحم بیمار میشه . در هرصورت خودتون بهتر میدونید 

کاربر آقا 
چ جوری گلم یکی قبلا گفت خودت جریمه کن اگه نفرین کردی اما موندم با چی و چ جوری خودم جریمه کنم اخه

نشنیدم اینو عزیزم نمیدونم .ولی خدای نکرده شنیدی میگن نفرین تف سر بالاس ب خودادم برمیگرده ان شاا.. ک همیشه خودتو خونوادت سلامت باشین