سلام بچه ها من ار خودم بدم میاد هم مادر بدی هستم واسه دخترم هم همسر بدی برای همسرم ن صبر دارم ن حوصله همش دعوای دخترم میکنم گاهی نفرین میکنم از شخصیت خودم بی زارم هر چی رو خودم کار میکنم ب نتیجه نمیرسم دلم میخواد آروم باشم اگه دخترم غذا نخورد دعواش نکنم نفرینش نکنم بی قرار نشم خدایا ب حق این ماه عزیز کمکم کن 😖😖😖😖😔😔😔😔
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
مشاور برو .عصبانی میشی جلو خودتو بگیر کم کم عادت میکنی .وقتی میخوای کتکش بزنی ب دستای کوچیکش ب صورت معصومش نگا کن اون چقد بی دفاع در برار تو چطو دلت میا بزنیش
کسی اذیتش کنه گلشو پیش تو میاره گله تورو پیش کی ببره
کاهو میقولی 🥬 🍀 💚 طراحم سفارش طراحی صورت زیبای شما پذیرفته میشود💜 کاربر ترکیده ❤اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجلفرجهم❤عشقفقطآقاابوالفضل العباس(❤)
برو مشاوره عزیزم باید کم کم خودت رو تغیر بدی بعضی اخلاقا عادتمون شده کم کم پاک میشن ولی به مرور میتونیم خودمون رو عوض کنیم ،بعدش گلمم نفرین اصلا انرژی خیلی منفی و سنگینی داره که بیشتر خود همون آدمی که نفرین میکنن رو میگیره برا مسائل بزرگش نباید کسی رو نفرین کنی دیگه وای به حاله مسائله کوچیکش
ردانی ک نیستم عزیزم دارو هم بعد زایمان خوردم بدتر خواب میرفتم هی
هرکه میره پیش روانپزشک روانیه ؟؟؟ من الان خودم تحت نظر روانپزشک دارو میخورم . چرا تو مملکت ما بد جا افتاده همینطور که جسم بیمار میشه روحم بیمار میشه . در هرصورت خودتون بهتر میدونید