2821
2789
عنوان

بچه

205 بازدید | 21 پست

چیکارکنم بچم سه ماهشه بیش ازحد بیقراره جوری که هرکی میبینه میگه چه حوصله ای داری تو یه هفتست حموم نرفتم حالم ازخودم بهم میخوره تمام بدنم دردمیکنه ازبس بغلمه سرپا خونم انگار بمب ترکیده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین هیچ‌ بچه ای بی علت گریه نمیکنه،حتما یه چیزیش هست،بزار یه مثال بزنم،بچه من دو سه ماهش بود،یه مدت بود هر روز نزدیک ساعت ۸ غروب گریه میکرد شدید،هر کار میکردیم آروم نمیشد اینقدر گریه میکرد تا خوابش ببره،بعد ما اون مدت هوا که تاریک میشد دیگه برقو روشن نمی‌کردیم تا خودمونم کم کم بخوابیم،یه شب اتفاقی وسط گریه های بچه شوهرم دستش خورد به کلید برق و لامپ روشن شد،خونه روشن شد،😮یه دفعه بچمون دیگه گریه نکرد ،فردا شبش قبل از تاریک شدن هوا برقو روشن کردیم دیگه هیچوقت گریه نکرد،بچم از تاریکی میترسید🥲بچه دو سه ماهه،فکرشم نمیکردیم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
اره پیشه چندتا فوق تخصصم بردم اصلا دارو هم بهش نمیدن میگن مشگلی نداره

عزیزم بچه بی دلیل که گریه نمیکنه. شاید رفلکس داره. شاید گرمشه. لباس هاش و کم‌کن. یا سردشه. یا گشنه هست. خلاصه یک مشکلی داره دیگه. دکتر چطور دارو نداد. باید واسه رفلکس دارو میداد

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

عزیزم عادیه بچه ها معمولا همینطورن برای کارهات برنامه ریزی کن مرتب شیرش بده و پوشکش عوض کن وقتی خوابه برو حموم 

ما همه این دوران گذروندیم من غریب بودم کسی رو هم نداشتم از مامانت اینا کمک بگیر 

این روزا میگذره و همه چیز به حالت قبل برمیگرده صبور باش و از بودن با نینیت لذت ببر☺️😘

ببین هیچ‌ بچه ای بی علت گریه نمیکنه،حتما یه چیزیش هست،بزار یه مثال بزنم،بچه من دو سه ماهش بود،یه مدت ...

اوخیییییی عزیزممممممم چه بامزههه وااای چشام قلبی شد خدا حفظش کنه😍😍😍😍😍😍

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792