2789
عنوان

کدومش؟

171 بازدید | 15 پست

بین دوتا رشته تربیت بدنی و معماری گیر کردم واقعا نمیدونم کدوم رو برم به دوتاش هم علاقه دارم درباره بازارکار هم طبق تحقیقاتم یا کار براشون نیست یا اگه هست پول خوبی نمیدن خودمم نمیدونم تو کدوم موفق تر هستم معماری خب چون قدرت تخیلم بالاست خوبه تربیت بدنی هم چون میرم بدنسازی و حدودا کلی اطلاعات دارم اما خب دوتاش بازارکارش خرابه چیکار کنم کدومش برم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تربیت بدنی 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
پر هزینه همش تو کافی نت هستی برا چاپ و بدبختی پرینت و نقاشی و فنر ماژیک پروژه وای حالم بد شد یادش اف ...

یعنی اینقدر افتضاح

الان برم تربیت بدنی خوبه؟

وکالت چی البته خودم دوست ندارم ولی مامانم و داییم خیای اصرار دارن برم وکالت

یعنی اینقدر افتضاح الان برم تربیت بدنی خوبه؟ وکالت چی البته خودم دوست ندارم ولی مامانم و داییم خیا ...

خوم میخواستم برم وکالت ولی اخه وکیل زن کار براش کمه و مدرکش گرفتن سخته تربیت بدنی برو کار هم برات ریخته 

خوم میخواستم برم وکالت ولی اخه وکیل زن کار براش کمه و مدرکش گرفتن سخته تربیت بدنی برو کار هم برات ری ...

اتفاقا وکیل زن خیلییی کار براش زیاده ولی آره مدرک گرفتن سخته 

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
من ندیدم وکیل زن اخه برا زن کلا پرستاری یا مامایی خوبه یا معلمی 

نه گلم خیلیی کارای دیگه هم برا زن خوبن من خودم خواستم برم فوریت پزشکی گفتن برا زن سخته ولی عالیه 

وکالت هم خالم هست انقد سرش شلوغه اصلا خودش پرونده جدید قبول نمیکنه الان 

من ندیدم وکیل زن اخه برا زن کلا پرستاری یا مامایی خوبه یا معلمی 

برا زن کادر درمان عالیه 

کادر مدرسه عالیه 

بانک 

ادارات 

شرکت ها 

دادگاه 

و..

خیلی چیزا